Nyheter

Storbandpris 2014 og nasjonalt storbandmøte i Oslo

Norsk jazzforum skal dele ut Storbandprisen for 2014, og ønsker forslag til aktuelle kandidater. Fristen for nominasjon er senest 25. september 2014. Forslag til kandidater sendes til norsk@jazzforum.no. Les mer her: http://jazzforum.jazzinorge.no/2014/06/26/utlysning-av-storbandprisen-2014/

Lørdag 1. november inviterer Norsk Jazzforum til nasjonalt storbandmøte. Én representant fra hvert storband vil få dekket utgifter til reise på rimeligste mulig måte av Norsk jazzforum. Etter møtet er avsluttet lørdag ettermiddag inviterer vi til felles middag og konsert med The New Gary Burton Quartet på Nasjonal jazzscene. For påmelding eller spørsmål, kontakt Norsk jazzforum: tlf. 22 00 56 60 norsk@jazzforum.no. Påmeldingsfrist er satt til 1. oktober.

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!