Nyheter

Vil du spille på 12 Points 2015?

Om du er under 35 år, spiller jazz og er bosatt i Europa kan du nå søke om spillejobb på det som tar mål av seg for å representere den friskeste jazzen på kontinentet. Søknadsfrist: 12. desember 2014.

Hvert år velges 12 band ut blant en enorm mengde søkere til denne prestisjetunge showcase-festivalen. Annet hvert år arrangeres den på hjemmebane i Dublin og de øvrige årene i andre europeiske byer. I fjor var det i Umeå i Sverige. Da deltok blant annet norske Pixel. Hvor stor del av æren deres deltagelse på 12 points skal ha for det fantastiske året de nå er inne i er uvisst, men det er en i alle fall en gyllen anledning til å spille for bookingfolk fra hele Europa og få jobber i og utenfor Norge. Et annet band som syntes og få mye ut av fjorårets festival var belgiske LABtrio.

Trykk dere inn her for mer info: http://www.12points.ie

Og her er link til søknadssiden: http://www.12points.ie/apply

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!