Nyheter

Jazz i Sikte-vinnere 2015

Antionian og Luby´s Cafeteria stakk av med seieren på årets Jazz i Sikte og blir å se på Maijazz og Nattjazz-programmet. Prisene til beste instrumentalist gikk til Mathias Hagen (saksofon) og Petter Asbjørnsen (kontrabass).

Bergensbandet Luby´s Cafeteria består av Amalie Holt Kleive (vokal), Martin Vinje (piano), Arne Toivo Erik Fjose Sandberg (bass) og Aleksi Otto Antero Heinola (trommer).

Antionian har base i Stavanger og består av Arne Martin Nybo (gitar, komposisjon), Mathias Hagen (saksofon), Kristoffer Lippestad Dokka (saksofon), Lars Anda Berg (rhodes), Vidar Starheimsæter (bass) og Trond-Martin Tanke (trommer).

Antionian

Vinnerne i klassen beste instrumentalister oppfordres til å jobbe videre med et av bandene de spiller med og får spillejobb på henholdsvis Sildajazz og Bergen Jazzforum i år.

Gratulerer! Vi gleder oss til å høre bandene igjen og følge med i tiden fremover.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!