Nyheter

Vil du reise på turné neste år?

Da kan du søke på Den Musikalske Stamvegen innen 1. september. På denne fristen øker vi antallet band i forhold til tidligere. Det vil si, i tillegg til fire band som skal turnere våren 2016, er det også to ledige plasser for turneene som går høsten 2016.

Fremover vil det velges ut to band for førstkommende halvår og 2 for den påfølgende perioden. Det vil altså fortsatt være fire turneer i halvåret. Men siden vi starter med dette først nå er det hele 6 ledige plasser på førstkommende frist.

Den Musikalske Stamvegen logo-svart

Søknad må inneholde informasjon om band/besetning, navn på musikere og en link til aktuelle musikkeksempler. Legg gjerne også ved bilder, tekst om bandet/musikken og annen relevant info. Sendes til audun (alfakrøll) vestnorskjazzsenter.no. Trykk her for mer info om turnéordningen. 

Illustrasjon av Espen Horne

Logo av Johanne Karlsrud

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!