Nyheter

GIG-akademiet med «Auduns Univers»

Audun Kleive kommer tilbake til GIG-akademiet og får med seg hele jazzlinja for å omarbeide verket «Auduns Univers».

USF sardinen
torsdag 29. oktober
konsertstart 21:00
fri inngang

Opplev studenter ved Griegakademiet omarbeide verket «Auduns univers» fra storbandarrangement til helt nye besetninger. Denne torsdagen vil alle jazzstudentene dele scene, til forskjell fra tidligere GIG akademiet-konserter som har bestått av et fåtall studenter i samspill med etablerte musikere. Prosjektet blir ledet av Audun Kleive i samarbeid med Kjetil Møster.

«Auduns univers» er et stort bestillingsverk skapt av trommeslager Audun Kleive for Scheen Jazzorkester i 2013/2014. Scheen Jazzorkester er Skiens eget profesjonelle storband, hvor Kleive selv spiller trommer. Idéen bak verket var å ta utgangspunkt i trommenes “terminologi” og overføre dette til et stort bandformat gjennom groover, harmoniske strukturer og rytmiske konsepter. Dette ble gjort i nært samarbeid med arrangør Magne Rutle, som er trombonist i bandet.

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
Fri inngang

torsdag 29. oktober / USF Sardinen

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!