Nyheter

Amigo Tom åpner høstens SJF-program

Trioen består av to markante musikere bosatt i Stavanger, Tor Yttredal og Eva Bjerga Haugen, i tillegg til en levende legende som har brukt store deler av livet sitt til å fordype seg i brasiliansk musikk. Og det høres! Det er mange andre godbiter på høstprogrammet.

Kitchen Orchestra sin hyllest til Eivin One Pedersen for eksempel? Her kan en bli nærmere kjente med arrangørene blant de mange topp-musikerne i Stavanger. Og ikke minst arven etter One Pedersen. Vi tror dette kan blir veldig fint.

Ellers er vi veldig spent på Inland Empire med amerikanske Kris Davis, Fredrik Ljungkvist, Ole Morten Vågan og årets Vossajazzpris-vinner Øyvind Skarbø.

Bassistene i Stavanger må fryde seg over programmet, ikke bare på grunn av Ole Morten Vågan kommer, men med tanke på at Ingebrigt Håker Flaten blir å finne i byen i flere dager og at den amerikanske superstjernen Stanley Clarke kommer.

Mye å se frem til i Stavanger i høst. Trykk her er hele programmet.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!