Nyheter

Jazz på Vill Vill Vest

Sammen med Bergen Jazzforum har vi kuratert en av kveldene på historiens første Vill Vill Vest i Bergen. Vi gleder oss både til fag- og konsertprogrammet og er veldig fornøyd med artistene på plakaten.

Konsertene kan du høre på Landmark fredag 16. september. Her er programmet.

Kl. : 21:30

Copy of vill__Shakai

Shakai er et bergensbasert band bestående av musikere med bakgrunn fra jazzlinja på Griegakademiet. Med elementer fra popmusikkens strukturer og deres individuelle improvisatoriske bakgrunner presenterer bandet låter i et åpent og lekent landskap.

Kl. 22:30

Copy of vill__daisy

Daisy er en Oslobasert duo som ble til på Musikkhøyskolen i Oslo. Thea Emilie Wang og Henrik Håland blander catchy riff med melankolske melodier og improvisasjon. Bandet var med på årets Jazz i Sikte og fikk svært gode tilbakemelding.

Kl. 23:30

Copy of vill__9 grader 9 grader nord for ekvator finner vi «The pearl of the indian ocean» – Sri Lanka – hvor også majoriteten av bandmedlemmene i denne kvartetten stammer fra. Gruppen, som nylig har spilt på arrangementer i regi av både Festspillene og Nattjazz, hevder selv at de spiller ‘raga fra a til z’.

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nesten 50 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener. 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena. Scenene som er med er Apollon, Klubb Kok, Kvarteret, Garage, Hulen, Landmark, Robotbutikken, Victoria og Østre.

Priser:

Dagspass torsdag/fredag: 270 kr  (gir inngang til alle scenene den dagen)

Festivalpass: 480 kr (gir inngang til alle scenene begge dager)

Delegatpass: 1495 kr /850 kr for studenter (gir inngang til alle scener og musikkonferanse på dagtid begge dager)

Festivalen opererer med først-til-mølla prinsippet. Hver enkelt scene har begrenset kapasitet, det kan derfor være lurt å være ute i god tid.

Kjøp billetter her

Aldersgrense: 18 år

www.villvillvest.no

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!