Nyheter

GIG-Akademiet med Ingebrigt Håker Flaten

Torsdag 20. okt. fra kl. 21 kan du høre en av de fremste improvisatørene, bassistene og bandlederne vi vet om i samspill med en rekke musikere fra Bergen, både studenter og etablerte frilansere.

På GIG-Akademiet inviterer vi etablerte musikere til å spille med studenter på Griegakademiet. Denne gangen er også noen av instruktørene ved skolen invitert, i tillegg til et knippe etablerte frilansere bosatt i Bergen. Konserten deles opp i en improvisert og en komponert del i tillegg til en solo-avdeling med Ingebrigt selv.

Bassisten fra Oppedal, med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim, er nå bosatt i Austin, Texas. Men han er fortsatt svært aktuell her hjemme og jazzverden forøvrig. Enten det er med supergruppene Atomic, I.P.A og The Thing eller med sitt egen, amerikanske band, The Young Mothers, som kan høres både på Stavanger Jazzforum og Bergen Jazzforum i høst.

Vi ser frem til en helaften med en av de fremste improvisatørene, bassistene og bandlederne vi vet om, i samspill med Gabriela Garrubo (vokal), Andreas Hesselberg Hatzikiriakidis (trompet), Jonas Flemsæter Hamre (saksofon), Michael Barnes (saksofon), Johannes Nøkling Aagaard (gitar), Ole Andre Farstad (gitar), Joakim Rainer Petersen (piano),  Eivind Austad (piano), Torkil Hjelle (bass), Terje Isungset (trommer), Martin Wright Thorsen (trommer) og Craig Farr (trommer).

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
Fri inngang

USF Verftet, Sardinen

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.