Nyheter

GIG-Akademiet med Fargespill

Torsdag 27. oktober kan du se og høre sluttproduktet av møtet mellom Fargespill og studenter ved jazzlinjen på Griegakademiet.

På GIG-Akademiet inviterer vi etablerte musikere til å spille med studenter på jazzlinjen på Griegakademiet. Denne gangen har vi invitert Ole Hamre og Fargespill til å preppe musikerne for konsert etter Fargespill-metoden. Ole Hamre og ungdommer fra Fargespill vil også være med på konserten. De vil stille godt forberedt, ikke bare på hva de skal spille, men også på hvordan de kommuniserer som musikere.

Ole Hamre og Fargespill-metoden handler i stor grad om mulighetene som ligger i møtet mellom forskjeller. Det handler om å finne tilbake til spillegleden som gjorde at en begynte med musikk i første omgang. Og det handler om hvordan en artist/musiker kan dele denne gleden med andre.

Vi er umåtelig spent på hva som kommer ut av møtet mellom jazzlinjen på Griegakademiet og ungdommene i Fargespill og kan knapt vente til kalenderen viser 27. oktober.

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Fri inngang

Med:

Dipha Thiruchelvam – vokal
Gutu Abera – vokal
Anne Kleppe Moe – vokal
Tuva Marie Jansen Sverkeli – vokal
Mona Ibrahim Ahmed – vokal
Hannah F. Jensen – vokal
Sofie Sisselsdatter Hamre – vokal
Amalie Holt Kleive, vokal
Gabriela Garrubo, vokal
Hawi A. Mohammed – dans
Ehta Robin – dans
Tresor Hugue Ntwari – dans
Vanessa Mukendi – dans
Jeran Karunairaja – dans
Sondre Berg Abrahamsen, gitar
Peter Søreide, gitar
Joakim Rainer Petersen, piano
Torkil Hjelle, bass
Thomas Linde Lossius, bass
Gaute Ullestad Moen, trommer
Martin Wright Thorsen, trommer
Kasper Waag, trommer

Konserten er et samarbeid mellom Fargespill, Griegakademiet (UiB) og Vestnorsk Jazzsenter.

Foto: Thor Brødreskift

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!