Nyheter

Kitchen Orchestra med Django Bates

Torsdag 9. februar avslutter Django Bates sin artist-in-residence-periode på Vestlandet med Stavanger-ensemblet Kitchen Orchestra.

Det har vært to fantastiske uker med workshops, seminarer, øvinger og konserter. Og Bates har blitt nærmere kjent med mange av musikerne i vår region. Han har brukt det meste av tiden sin med studenter på jazzlinjene i Bergen og Stavanger og musikerne i Bergen Big Band og Kitchen Orchestra. BBB-konsertene gikk aldeles strålende. Tross mye nytt og vanskelig stoff.

For tiden øver Bates med Stavangers eget kjøkkenorkester, Kitchen Orchestra. De har i 10 år arbeidet med organisert improvisasjon og «game pieces». Repertoaret de jobber med nå er fra det særegne og innholdsrike Elastic Resilence-prosjektet av Django Bates. Mange av låtene er fra albumet «You Live and Learn… (apparently)», men vi får også høre nye arrangement av Dylans «The Times They Are A Changin’» og Earth, Wind & Fire-inspirerte «Facinate Me».

For mer info / billetter

Line-up:

Django Bates: keyboard

Aril Hoem: altsax

Gunnar Hågbo: tenorsax

Michael Barnes: barytonsax

Didrik Ingvaldsen: trompet

Dominique Brackeva: trombone

Signe Irene Stangborli Time: vokal

John Lilja: bass

Vidar K. Schanche. gitar

Ståle Birkeland: trommer

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.