Nyheter

Norwegian Song #4

I mars spiller Dag Arnesen og Bergen Big Band inn nyskrevne arrangement av Grieg, norske folketoner og et knippe komposisjoner av Arnesen. Resultatet kan høres på Troldhaugen 7. mai og på plate i månedsskiftet mai/juni.

Pianisten, komponisten, bandlederen og arrangøren Dag Arnesen har et livslangt forhold til Edvard Griegs musikk og norske folketoner, og har lenge hatt et ønske om å skrive ut denne musikken for et større orkester. Innspillingen gjøres med Bergen Big Band i Duper Studio med Yngve Sætre som produsent. Vi gleder oss til å følge prosessen og ikke minst høre resultatet som gis ut av Grappa.

http://griegmuseum.no/konserter/norwegian-song

Følg Bergen Big Band på Facebook for oppdateringer.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!