Nyheter

Norwegian Song IV

Etter en særs effektiv studioøkt er det nå klart for slippekonsert for det Dag Arnesen og Bergen Big Bands Norwegian Song IV

Vi kan knapt tenke oss en bedre inngang til mai og vår nasjonalromantiske høytid. Blå himmel, Troldhaugen og vakker musikk av Grieg, av Arnesen selv samt noen norske folketoner. I en fantastisk konsertsal med 17 glimrende musikere. Inkludert en av landet fremste jazzpianister som vi er så heldig å ha boende i Bergen. Platen er på vei til trykken, og vi håper å ha et lite opplag med oss på konserten søndag. Offisiell slipedato er 19. mai i Norge og august i utlandet. Kom på søndag om du kan! Konsertstart kl. 15:00.

For billetter/info.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.