Vestnorsk jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter som formidler levende jazz.

Norwegian Song IV

Etter en særs effektiv studioøkt er det nå klart for slippekonsert for det Dag Arnesen og Bergen Big Bands Norwegian Song IV

Av: vestnorskjazzsenter

03.05.2017 Skriv kommentar

Vi kan knapt tenke oss en bedre inngang til mai og vår nasjonalromantiske høytid. Blå himmel, Troldhaugen og vakker musikk av Grieg, av Arnesen selv samt noen norske folketoner. I en fantastisk konsertsal med 17 glimrende musikere. Inkludert en av landet fremste jazzpianister som vi er så heldig å ha boende i Bergen. Platen er på vei til trykken, og vi håper å ha et lite opplag med oss på konserten søndag. Offisiell slipedato er 19. mai i Norge og august i utlandet. Kom på søndag om du kan! Konsertstart kl. 15:00.

For billetter/info.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode