Vestnorsk jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter som formidler levende jazz.

Ny daglig leder på Bergen Jazzforum

Roger Lygre Solvang tar over roret etter Mads Hatlevik på en av landets eldste jazzklubber.

Av: vestnorskjazzsenter

08.08.2017 Skriv kommentar

Roger har tidligere jobbet på Nattjazz, som pressesjef og produksjonsassistent. Men han har også bred erfaring fra andre felt i musikkbyen Bergen, både fra plateselskapet Klangkollektivet, fra Robotbutikkens mangefasetterte virksomhet og ulike lederverv i studentkulturen. Han gleder seg til å ta fatt på jobben og vi gleder oss til å samarbeide med han om Hovedscenen og på andre felt hvor det er naturlig. Gratulerer til både Roger og BJF!

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode