Vestnorsk jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter som formidler levende jazz.

Nyheter

I skjæringspunktet

Som i fjor inviterer vi til jazz-prat på Vill Vill Vest. Med Audun Vinger, Ragnild Jamtveit, Kjetil Møster, Stephan Meidell, og Maria Lokne.

Av: vestnorskjazzsenter

13.09.2017 Skriv kommentar

En panelsamtale ledet av Audun Vinger (DN, Jazznytt mm.). Med: Maria Lokna (Morgenbladet), Ragnild Jamtveit (Vokalist og låtskriver, Pom Poko), Espen Horne (Jassbox, Jass på Munch mm.) Kjetil Møster (musiker Møster, Lars Vaular mm.), Stephan Meidell (musiker Erlend Apneseth Trio, Cakewalk mm.).

Musikere fra forskjellige deler av sjangerspekteret møtes nå hyppig, både av nødvendighet grunnet små forhold og nye økonomiske og tekniske modeller, og av kunstnerisk nysgjerrighet. Og med det resultat at musikk fra Bergen og resten av Norge knapt har vært rikere og mer spennende enn i dag. Musikere og produsenter trekker veksler på hverandres erfaringer, og noe nytt oppstår. Musikere med utgangspunkt i jazztradisjonen eller utdanningstradisjonen finner sin naturlige plass i ny pop, hip hop og elektronisk musikk. Folkemusikken og avantgarden opererer på samme banehalvdel. Men også selve jazzen blir kraftig utviklet av disse møtene. Hvordan forholder man seg til dette nye musikalske landskapskartet?

På Bergen Offentlige Bibliotek møtes musikere, formidlere og musikkskribenter til samtale om hvordan crossover ble vår tids musikk.

Åpent for alle

Torsdag 28. september kl. 18-19:30

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode