Nyheter

Olav Dales Minnepris 2016

Årets pris ble utdelt i går til gitarist Arild Seim og bassist Rolf Prestø. De har turnert land og strand i en mannsalder. De er registrert med snaue 3.000 konsertdager bare i regi av Rikskonsertene og har inspirert store og små. Vi gratulerer!

Olav Dale sin minnepris er et samarbeid mellom Vestnorsk jazzsenter, Nattjazz og stiftelsen Olav Dales Minnefond. Prisen skal gå til personer eller grupper som har gjort en spesiell innsats for jazzens fremme på Vestlandet. Prisen består av et trykk laga av Vossa-kunstneren Sveinung Iversen, og to ganger 10.000,- kroner. I år ble prisen delt ut for andre år. Av Karin Gjelsten Dale, Trond Dale og Jon Skjerdal.

Comments are closed.

Fra forsiden

Nyheter

«Monk i 100»

Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev