Nyheter

Arrangørsamling

22. november 16:00-19:00 inviterer vi jazzarrangører på Vestlandet til samling i Bergen.

Tid og sted:
Fredag 22. november kl 16-19; 
Møterom ved Røkeriet USF/Georgernes Verft 12, Bergen 
 
Etter samlingen byr vi på en matbit og konsert med Arielle Besson Quartet på jazzklubben/ Sardinen USF https://bergenjazzforum.no/airelle-besson-quartet/
 
For dere som har lang reisevei og trenger overnatting, ta kontakt med Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no for nærmere avtale.
 
Et viktig tema for samlingen vil være styrking og utvidelse av (jazz)arrangørnettverket på Vestlandet, sett i lys av regionreform/ny regional virkelighet. 
 
Vi har i den anledning laget et spørreskjema: https://bit.ly/32IRScx
 
Flott om dere kan besvare dette (NB kun en besvarelse pr arrangør), gjerne så snart som mulig – så har vi god bakgrunnsinfo for forberedelser til møtet. 
Dere må også gjerne melde inn saker dere måtte ønske å ta opp, på epost til meg (nina@vestnorskjazzsenter.no)
 
Endelig program blir utsendt senest 2 uker før samlingen, men viktigst nå er å merke av datoen i kalenderen (og å besvare skjemaet). 
Meld gjerne fra allerede nå om dere kommer – til nina@vestnorskjazzsenter.no. Påmeldingsfrist er fredag 15. november.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.