Vestnorsk jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter som formidler levende jazz.

Skjermbilde 2016-06-02 kl. 11.50.53

Nyheter

Olav Dales Minnepris 2016

Årets pris ble utdelt i går til gitarist Arild Seim og bassist Rolf Prestø. De har turnert land og strand i en mannsalder. De er registrert med snaue 3.000 konsertdager bare i regi av Rikskonsertene og har inspirert store og små. Vi gratulerer!

Av: vestnorskjazzsenter

02.06.2016 1 kommentar

Olav Dale sin minnepris er et samarbeid mellom Vestnorsk jazzsenter, Nattjazz og stiftelsen Olav Dales Minnefond. Prisen skal gå til personer eller grupper som har gjort en spesiell innsats for jazzens fremme på Vestlandet. Prisen består av et trykk laga av Vossa-kunstneren Sveinung Iversen, og to ganger 10.000,- kroner. I år ble prisen delt ut for andre år. Av Karin Gjelsten Dale, Trond Dale og Jon Skjerdal.

1 kommentar

  • Arild Thomas Seim

    Tusen takk til Karin, Trond og Jon.
    Dette var totalt uventet, og en stor ære !!
    Arild Seim

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode