Hovedscenen USF – Bergen jazzforum

Vestnorsk jazzsenter arrangerer ukentlige fredagskonserter på Hovedscenen på USF Verftet, på Nordnes i Bergen sentrum, med Bergen jazzforum som teknisk arrangør. De fleste konsertene arrangeres på klubbscenen Sardinen USF, mens storscenen Røkeriet USF tas i bruk ved spesielle anledninger.

PROGRAM

BILLETTER

I løpet av et år står Vestnorsk Jazzsenter og Bergen jazzforum sammen ansvarlig for ca 50 konserter, hvorav ca 30 klubbkonserter, GIG-akademi-konserter (samarbeid med Grieg-akademiet), Bajazz (inkl. Bajazzfestivalen), og talentlanseringen Jazz i sikte.

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!