Sommerjazzkurs

26.-29. juni 2019 / Jæren Folkehøgskule

For femte år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. Og for første gang arrangerer vi kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk. Men kurset skal også kunne være en inspirasjonskilde for de som allerede er bevandret i faget. Påmeldte mellom 15 og 25 år har fortrinn om det blir rift om plassene.

Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer! Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå.

 

Praktisk info:

Undervisningsstart blir onsdag 26. juni. Vi kommer tilbake til klokkeslett. Kurset avsluttes med konsert lørdag kveld der både instruktører og deltagere deltar. Vi reiser hjem søndag. Kurset besørger overnatting også lørdag til søndag.

 

Deltageravgiften er kr 3 000,- og dekker undervisning, noter, mat og overnatting.

Undervisningen vil finne sted på Jæren Folkehøgskole.

Deltakerne ordner sjøl med reise til og fra Jæren.

Ta kontakt om dere har spørsmål ift. dette.

For de av dere som har særlig lang reise ta kontakt for ekstra overnatting.

 

Overnatting vil primært være i dobbeltrom med eget bad.

 

Måltidene inntar vi i fellesskap.

Kveldene tilbringer vi med lyttestunder og jam-sessions for de som vil være med. 

 

Instruktører

Neon er klare allerede og andre venter vi svar fra. Vi annonserer instruktørene når alle er på plass, det ser veldig bra ut så langt.

 

Meld deg på her.

 

For mer info, kontakt Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no / 976 97 424 eller Audun på audun@vestnorskjazzsenter.no / 959 77 187

Vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyhet

HILDO

I slutten av februar blir det både turné og plateslipp for en av fjorårets vakreste konserter.

Nyhet

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev