Sommerjazzkurs

Sommerjazzkurset i 2022 arrangeres på Skei i Jølster fra 28. juni-3. juli. Det blir som vanlig masse musikk i fem dager. Bli med!

Kurset avsluttes med en konsert lørdag kveld, så vi reiser først hjem dagen etter. Det koster kun 3.500. Da er overnatting og mat inkludert. Og det er veldig god mat, med svære buffeer på Thon Hotell Jølster tre ganger daglig. Vi har fine og lyse rom til undervisning og til å spille i band med andre deltagere.

Årets instruktører er:

Hildegunn Gjerdrem (vokal)
Elisabeth Lid Trøen (saksofon, treblås)
Simen Kiil Halvorsen (trompet, messing)
Oddrun Lilja (gitar)
Dag Arnesen (piano)
Magne Thormodsæter (bass)
Dag Magnus Narvesen (trommer)
.

Vi kan love at vi skal gjøre vårt aller beste for å lage et bra opplegg, og vi har allerede åpnet for påmelding. Så om du allerede vet at du vil være med kan du melde deg på her:

https://bit.ly/sommerjazzkurs2022

Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk. Men kurset skal også kunne være en inspirasjonskilde for de som allerede er bevandret i faget.

Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer. Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå. Deltagere mellom 15 og 25 år prioriteres om det blir trangt om plassene.

Deltageravgiften er kr 3 500,- og dekker undervisning, noter, mat og overnatting.

Overnatting vil primært være i dobbeltrom med eget bad.

Reise til / fra Skei ordner dere selv.  Ta kontakt om dere har spørsmål ift. dette. For de av dere som har særlig lang reise ta kontakt. Om det er praktisk å komme dagen før så prøver vi å ordne det.

Måltidene inntar vi i fellesskap på Thon Hotell Jølster tre ganger daglig. Det er kjempegod mat og lyse og trivelige omgivelser.

På kveldstid har vi jam-sessions for de som vil være med.

For mer info, kontakt Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no / 976 97 424 eller Audun på audun@vestnorskjazzsenter.no / 959 77 187

Vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Debut-plate fra VNJE!

18. november slipper Vestnorsk Jazzensemble sin første plate. Musikken er av og med Per Zanussi og gis ut på portugisiske Clean Feed.

Nyheter

Garrubo

16.-20. november reiser norsk-brasilianske Gabriela Garrubo på Vestlandsturné med et herlig knippe musikere fra bergensscenen. Med seg har hun eget-komponert musikk som slippes våren 2023, men det kommer en singel allerede i november.