Sommerjazzkurs

På grunn av koronapandemien ble Sommerjazzkurset i 2020 digitalt. Det gikk veldig fint, og vi ønsker å ta med oss noe av dette videre også. Men vi håper og tror at det blir mulig å være sammen fysisk i år, så vi kan møtes slik vi pleier. Vi har allerede booket plass på Thon Hotell Jølster i Skei 22.-27. juni 2021. Prisen er 3.500 og det inkluderer både kurs, kost og losji. Meld deg opp her

For åttende år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk. Men kurset skal også kunne være en inspirasjonskilde for de som allerede er bevandret i faget. Påmeldte mellom 15 og 25 år har fortrinn om det blir rift om plassene.

Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer! Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå.

Instruktører: Gabriela Garrubo (vokal), Hanna Paulsberg (saksofon/treblås), Andreas Rotevatn (trombone/messingblås), Dag Arnesen (piano), Oddrun Lilja Jonsdottir (gitar), Magne Thormodsæter (bass) og Dag Magnus Narvesen (trommer). Finn de frem på våre Facebook-sider om du vil lære mer om disse.

Undervisningsstart blir tirsdag 22. juni. Vi kommer tilbake til klokkeslett. Kurset avsluttes med konsert lørdag kveld der både instruktører og deltagere deltar. Vi reiser hjem søndag. Kurset besørger overnatting også lørdag til søndag.

Deltageravgiften er kr 3 500,- og dekker undervisning, noter, mat og overnatting.

Overnatting vil primært være i dobbeltrom med eget bad.

Reise til / fra Skei ordner dere selv.  Ta kontakt om dere har spørsmål ift. dette. For de av dere som har særlig lang reise ta kontakt om det er praktisk å komme dagen før så prøver vi å ordne det.

Måltidene inntar vi i fellesskap. Og det er veldig bra mat på Thon Hotell Jølster.

Kveldene tilbringer vi med lyttestunder og jam-sessions for de som vil være med. 

Her er påmeldingsskjema: https://forms.gle/i9spVpiz5wvyeDdK6

For mer info, kontakt Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no / 976 97 424 eller Audun på audun@vestnorskjazzsenter.no / 959 77 187

Vi gleder oss!

Fra forsiden