Nyheter

Grieg for storband

Dag Arnesen har brukt våren på å arrangere et utvalg Grieg-komposisjoner for Bergen Big Band. På repertoaret finner vi også noen av hans egne komposisjoner.

Dag Arnesen er en av de største jazznavnene her til lands. Og sånn har det vært i snart 40 år. Han er en utsøkt pianist og har gitt ut en lang rekke album i eget navn. Dette prosjektet springer ut fra suksesskonseptet Norwegian Song. I tillegg får vi høre et utvalg av hans egne komposisjoner.

dag.lores

Med seg har han Bergen Big Band, 17 musikere i et format han kjenner inn og ut. I tospann med bassist Magne Thormodsæter har han ledet bandet siden Olav Dales bortgang i 2014. Og tilbakemeldinger fra øvingene har vært veldig positive. Arnesen selv fikk gåsehud når han hørte hvordan arrangementene låt på prøvene. Det må vel love godt!

Vi ser frem til å presentere prosjektet på Sildajazz i Maritim Hall i kveld. Dørene åpner 18:30. Konsertstart kl. 19:00. Trykk her for billetter.

Besetning:

 

Saksofoner:

Arild Stav

Geir Halland

Ole Jacob Hystad

Kjetil Møster

Michael Barnes

 

Trompeter:

Martin Winter

Are Ovesen

Britt Pernille Lindvik

Robin Fassie-Kock

 

Tromboner:

Øyvind Hage

Haldis Bårdsen

Pål Roseth

Kjell Erik Husom

 

Rytmeseksjon:

Dag Arnesen – piano

Roald Kjeldahl – gitar

Magne Thormodsæter – bass

Frank Jakobsen – trommer

 

Lyd:

Tom Svendsgård

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!