Nyheter

Inventarium på Den musikalske Stamvegen

Denne uka er kvartetten Inventarium på turné på Den musikalske stamvegen på Vestlandet. De besøker Bergen, Voss, Balestrand, Skei i Jølster og Øystese.

Samarbeidet mellom vokalist Linda Farestveit og pianist Knut Kristiansen begynte på Nattjazzen i 1985, og etter kort tid resulterte dette i bandet «Night & Day». Denne gruppa var aktiv frem til 1993 og utga plate i 1991. Med kvartetten Inventarium videreføres en del av repertoiret fra 80- og 90- tallet med mange av KK’s  originalkomposisjoner som ble skrevet spesielt for Linda. Men det har også kommet til nytt materiale, ikke minst på grunn av samarbeidet med den den veletablerte bassisten Ole Amund Gjersvik og den unge og begavede slagverkeren Øyving Hegg-Lunde.

Linda Farestveit med Inventaruim spiller blanding av originalmusikk, standard jazzlåter med innslag av «oppjazzet» 60-talls rock og pop. Bandet gir også kirkekonserter.

Den musikalske stamvegen er et turnéinitiativ i regi av Vestnorsk jazzsenter med prosjektmidler fra Hordaland fylkeskommune gjennom ordningen Kulturelt utviklingsprogram (KUP).

Turnérute:
ons. 23. 11: Bergen, Bergen lærarskule
tors. 24. 11: Voss, Tre Brør
fre. 25. 11: Balestrand, Ciderhuset
lør. 26. 11: Skei i Jølster, Skei hotell
søn. 27. 11: Øystese, Kabuso

Fra forsiden

Nyheter

BBB & Marius Neset

Det er duket for et toppet, bergensk stjernelag med Marius Neset som spillende trener på årets Nattjazz.

Nyheter

Building Instrument

I første halvdel av februar reiser Building Instrument på Stamveg-turné. Her finner du reise-ruten deres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev