Nyheter

Inventarium på Den musikalske Stamvegen

Denne uka er kvartetten Inventarium på turné på Den musikalske stamvegen på Vestlandet. De besøker Bergen, Voss, Balestrand, Skei i Jølster og Øystese.

Samarbeidet mellom vokalist Linda Farestveit og pianist Knut Kristiansen begynte på Nattjazzen i 1985, og etter kort tid resulterte dette i bandet «Night & Day». Denne gruppa var aktiv frem til 1993 og utga plate i 1991. Med kvartetten Inventarium videreføres en del av repertoiret fra 80- og 90- tallet med mange av KK’s  originalkomposisjoner som ble skrevet spesielt for Linda. Men det har også kommet til nytt materiale, ikke minst på grunn av samarbeidet med den den veletablerte bassisten Ole Amund Gjersvik og den unge og begavede slagverkeren Øyving Hegg-Lunde.

Linda Farestveit med Inventaruim spiller blanding av originalmusikk, standard jazzlåter med innslag av «oppjazzet» 60-talls rock og pop. Bandet gir også kirkekonserter.

Den musikalske stamvegen er et turnéinitiativ i regi av Vestnorsk jazzsenter med prosjektmidler fra Hordaland fylkeskommune gjennom ordningen Kulturelt utviklingsprogram (KUP).

Turnérute:
ons. 23. 11: Bergen, Bergen lærarskule
tors. 24. 11: Voss, Tre Brør
fre. 25. 11: Balestrand, Ciderhuset
lør. 26. 11: Skei i Jølster, Skei hotell
søn. 27. 11: Øystese, Kabuso

Fra forsiden

Nyheter

Familieforestilling på mini-turné

Crab is Crap is back! Nå med videokunstner Fredrik Rysjedal, to teknikere og bestillingsverket Psst, som tidligere gikk under navnet Hysj! Konsertforestillingen ble tidligere i år blitt spilt på Den Nationale Scene i Bergen til svært gode anmeldelser. Nå tar de hele produksjonen med seg til Stord, Voss og Sand i regi av vår turné-ordning - Den Musikalske Stamvegen.

Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Meld deg på vårt nyhetsbrev