Nyheter

Jazzsommerkurs i Jølster

I slutten av juni arrangerer Vestnorsk jazzsenter kurs i jazzimprovisasjon og samspill med profesjonelle instruktører. Søknadsfrist er 9. juni.

Kurs i jazzimprovisasjon og samspill med glimrende instruktører.

Formålet er å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk, men kurset skal også kunne være en inspirasjonskilde for de som allerede fusker i faget. Vi legger opp til at dette skal bli et fast årlig tilbud framover.

Om undervisningen

Undervisningen vil være konsentrert omkring improvisasjon og samspill. Ungdom/yngre musikanter vil være en slags naturlig hovedmålgruppe, men kurset er absolutt åpent for alle! Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer! Egne instrumenter tas med!

Instuktører

▪ Lena Skjerdal (vokal),
▪ Gunhild Seim (trompet),
▪ Olav Dale (sax),
▪ Dag Arnesen (piano),
▪ Nina Linge (gitar),
▪ Ole Marius Sandberg (bass),
▪ HC Dalgaard (trommer)

Når: 25.-28. juni 2014.
Hvor: Skei Hotel i vakre Jølster

Kurset er åpent for alle. Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer! Deltagere må ha med egne instrument og ordne reise til/fra Skei sjøl. Overnatting i flersengsrom på hytter.

Deltakeravgift: Kr 1500
Deltakeravgiften dekker kurs/undervisning, overnatting og mat. Noe tillegg for leie av sengetøy/håndklær må beregnes. Reiseutgifter dekkes av den enkelte.

Påmelding

Gjøres pr epost: post@vestnorskjazzsenter.no innen mandag 9. juni 2014. Det er først til mølla-prinsippet som gjelder, så det er ingen grunn til å nøle!

Påmeldingen MÅ inneholde følgende informasjon:
▪ Navn, postadresse, epost, mobil og fødselsdato
▪ Hovedinstrument og evt. biinstrument.
▪ Spilt antall år – i korps, band, solist etc.
▪ Oversikt over erfaring: Skolegang, utdanning, kurs. Evt. navn på lærere.
▪ Leser noter/leser ikke noter

Opplys i tillegg om:
▪ Evt. mulighet for privat overnatting
▪ Spesielle behov mtp. diett (allergier, vegetar etc.) eller andre ting
For mer info, kontakt Nina på post@vestnorskjazzsenter.no eller ring 97697424

Overnatting

Flersengsrom på hytter. To av hyttene (13 sengeplasser) ligger 2-3 km fra Skei Hotel: http://www.kjosnes.no  Fin gangavstand, ca 15 min på gangvei, evt ta med sykkel/sparkesykkel. Den siste hytta (ca 10 sengeplasser) ligger rett ved hotellet.

NB! Det er plass til flere kursdeltakere enn vi pr i dag har overnattingstilbud til – gi derfor beskjed om du har mulighet for å overnatte privat! Det kan gi plass til flere!

Måltider

Inntas i fellesskap; frokost og lunsj smører vi sjøl, middag blir servert på Skei Samfunnshus (rett ved hotellet), hvor vi også vil tilbringe kveldene med lett musisering og jam etter behag. Lørdag (avslutningskvelden) blir det felles avslutningsmiddag på Skei Hotel.

Transport:

Deltakerne ordner selv med reise og kommer seg til Skei på egen hånd. Bil eller buss er det enkleste; sjekk bussruter her: http://www.nor-way.no/rutetabeller/

Om det skulle være aktuelt er nærmeste flyplass Sandane Lufthavn Anda – evt Førde Lufthavn Bringeland. Kjøreavstand fra flyplassene til Skei er henholdsvis ca 45 min og ca 1 time. Ta kontakt ved behov for mer info om reisemuligheter,

For mer info, kontakt Nina på post@vestnorskjazzsenter.no eller ring 97697424

 

 

 

 

POSTS

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!