Prosjekt

Fortsatt ledige plasser for 2015

Hva har Marius Neset, LidoLido og Ida Maria tilfelles? De har alle deltatt på Jazz i sikte. Deltagerlisten i Bergen for 2015 er allerede full, men det er plass til flere deltagere fra Stavanger.

Jazz i sikte har som formål å stimulere jazzinteressen og rekrutteringen blant unge musikere i og fra Vestlandsregionen. Ansvarlig arrangør er Vestnorsk jazzsenter, i nært samarbeid med Nattjazz, Maijazz, Sildajazz, Bergen Jazzforum og Stavanger Jazzforum. Bergmund Waal Skaslien er faglig ansvarlig.

Jazz i sikte tilbyr utvalgte band/musikere undervising innen ulike ensemble- og scenerelevante tema, samt en klubbkonsert i Bergen eller Stavanger i april. To band velges deretter ut av en jury til å opptre på Maijazz og Nattjazz i mai, og eventuelt Sildajazz i august. Juryen består av etablerte jazzmusikere og bransjefolk.

Slik søker du: 

 –        Send en epost med vedlagt/link til lydeksempel til jazzisikte@bergenjazzforum.no

–        Søknaden må inneholde line-up med mobilnr. og epost til alle musikerne. Lydkvaliteten er ikke viktig, bruk gjerne iphone.

–        Søknadsfrist: Snarest og senest innen 17.desember.2014

 Det kreves en tilknytning til Vestlandet ved at de fleste musikerne i bandet er født i Rogaland, Hordaland eller Sogn og Fjordane, og/eller er bosatt der.

Øvre aldersgrense er 27 år. Det kan gjøres unntak fra dette dersom bandleder er under 27 og de andre stiller opp for vedkommende.

Ønsker du mer info, kontakt Bergmund Waal Skaslien på mobil 922 30 180.

Relevante linker:

http://www.uib.no/grieg/21667/utøvende-jazz

http://www.uis.no/studietilbud/musikk_og_dans/

Fra forsiden

Prosjekt

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Prosjekt

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev