Prosjekt

Årets første røverkjøp!

Vi starter det nye året med masse bra musikk. Blant annet en ny innspilling med Bergen Big Band av Knut Kristiansens Kuria Suite. Dette verket ble urfremført på Vossa Jazz i 2012. 25. Januar kan du høre det igjen. Med komponist, arrangør og pianist Knut Kristiansen, perkusjonist Lars Storck og Bergen Big Band, som vanlig på USF Verftet.

Men for å gå tilbake til 2012, og så enda tjue år tilbake. Da spilte Knut Kristiansen (samt flere sentrale musikere i Bergen Big Band, både tidligere og nå) en konsert med et annet afrikansk prosjekt, nemlig Gambian Norwegian Friendship Orchestra. Den ble tatt opp og gitt ut av Odin året etter. Her er hele innercoveret fra platen. Om du vil høre musikken må du ut og grave eller kjøpe det eneste eksemplaret som ligger på discogs.com for 45 Euro. Det er et fantastisk album, verdt både tiden og pengene. Dette er fra Samleren i Bergen, til en mye bedre pris og ikke minst – kortreist.

Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.15.06 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.15.44 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.16.41 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.18.17

Fra forsiden

Prosjekt

Julekonsert med BBB

Vi må vel nesten kunne det kalle det en tradisjon snart. I år er nemlig Bergen Big Band klar med en jule-matiné for andre år på rad, med to strålende vokalister i tillegg til ti jenter fra Edvard Grieg Jentekor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev