Prosjekt

Årets første røverkjøp!

Vi starter det nye året med masse bra musikk. Blant annet en ny innspilling med Bergen Big Band av Knut Kristiansens Kuria Suite. Dette verket ble urfremført på Vossa Jazz i 2012. 25. Januar kan du høre det igjen. Med komponist, arrangør og pianist Knut Kristiansen, perkusjonist Lars Storck og Bergen Big Band, som vanlig på USF Verftet.

Men for å gå tilbake til 2012, og så enda tjue år tilbake. Da spilte Knut Kristiansen (samt flere sentrale musikere i Bergen Big Band, både tidligere og nå) en konsert med et annet afrikansk prosjekt, nemlig Gambian Norwegian Friendship Orchestra. Den ble tatt opp og gitt ut av Odin året etter. Her er hele innercoveret fra platen. Om du vil høre musikken må du ut og grave eller kjøpe det eneste eksemplaret som ligger på discogs.com for 45 Euro. Det er et fantastisk album, verdt både tiden og pengene. Dette er fra Samleren i Bergen, til en mye bedre pris og ikke minst – kortreist.

Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.15.06 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.15.44 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.16.41 Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.18.17

Fra forsiden

Prosjekt

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Prosjekt

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev