Prosjekt

Vestnorsk Jazzsenter i Stavanger

Onsdag 14. januar tilbringer VNJS’ styre, Kunstnerisk utvalg og adm. i Stavanger, med ulike møter og samling for arrangører og musikere. Om du spiller selv eller arrangerer konserter som er relevante for jazzfeltet, er du hjertelig velkommen på SPOR 5 kl. 13:00-15:00.

I tillegg til arrangør- og musikersamling har vi også styremøte, et møte med fylkespolitikere og administrasjon, og vi møter samarbeidspartnere i Stavanger/ Rogaland for å snakke om ulike prosjekter – som Jazz i Sikte. I tillegg til VNJS’ styremedlemmer og administrasjon er også Trude Storheim og Tor Yttredal fra Kunstnerisk utvalg til stede; Øyvind Skjerven Larsen kommer fra Norsk jazzforum for å delta på arrangør- og musikersamlingen, der også Martha Lyse fra STAR/VRAK kommer innom. Vi gleder oss til å møte jazz- & musikkmiljøet i Rogaland!

Fra forsiden

Prosjekt

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Prosjekt

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev