Prosjekt

Vestnorsk Jazzsenter i Stavanger

Onsdag 14. januar tilbringer VNJS’ styre, Kunstnerisk utvalg og adm. i Stavanger, med ulike møter og samling for arrangører og musikere. Om du spiller selv eller arrangerer konserter som er relevante for jazzfeltet, er du hjertelig velkommen på SPOR 5 kl. 13:00-15:00.

I tillegg til arrangør- og musikersamling har vi også styremøte, et møte med fylkespolitikere og administrasjon, og vi møter samarbeidspartnere i Stavanger/ Rogaland for å snakke om ulike prosjekter – som Jazz i Sikte. I tillegg til VNJS’ styremedlemmer og administrasjon er også Trude Storheim og Tor Yttredal fra Kunstnerisk utvalg til stede; Øyvind Skjerven Larsen kommer fra Norsk jazzforum for å delta på arrangør- og musikersamlingen, der også Martha Lyse fra STAR/VRAK kommer innom. Vi gleder oss til å møte jazz- & musikkmiljøet i Rogaland!

Fra forsiden

Prosjekt

Julekonsert med BBB

Vi må vel nesten kunne det kalle det en tradisjon snart. I år er nemlig Bergen Big Band klar med en jule-matiné for andre år på rad, med to strålende vokalister i tillegg til ti jenter fra Edvard Grieg Jentekor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev