Nyheter

Kitchen Orchestra med Django Bates

Torsdag 9. februar avslutter Django Bates sin artist-in-residence-periode på Vestlandet med Stavanger-ensemblet Kitchen Orchestra.

Det har vært to fantastiske uker med workshops, seminarer, øvinger og konserter. Og Bates har blitt nærmere kjent med mange av musikerne i vår region. Han har brukt det meste av tiden sin med studenter på jazzlinjene i Bergen og Stavanger og musikerne i Bergen Big Band og Kitchen Orchestra. BBB-konsertene gikk aldeles strålende. Tross mye nytt og vanskelig stoff.

For tiden øver Bates med Stavangers eget kjøkkenorkester, Kitchen Orchestra. De har i 10 år arbeidet med organisert improvisasjon og «game pieces». Repertoaret de jobber med nå er fra det særegne og innholdsrike Elastic Resilence-prosjektet av Django Bates. Mange av låtene er fra albumet «You Live and Learn… (apparently)», men vi får også høre nye arrangement av Dylans «The Times They Are A Changin’» og Earth, Wind & Fire-inspirerte «Facinate Me».

For mer info / billetter

Line-up:

Django Bates: keyboard

Aril Hoem: altsax

Gunnar Hågbo: tenorsax

Michael Barnes: barytonsax

Didrik Ingvaldsen: trompet

Dominique Brackeva: trombone

Signe Irene Stangborli Time: vokal

John Lilja: bass

Vidar K. Schanche. gitar

Ståle Birkeland: trommer

Fra forsiden

Nyheter

«Monk i 100»

Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev