Nyheter

Norwegian Song #4

I mars spiller Dag Arnesen og Bergen Big Band inn nyskrevne arrangement av Grieg, norske folketoner og et knippe komposisjoner av Arnesen. Resultatet kan høres på Troldhaugen 7. mai og på plate i månedsskiftet mai/juni.

Pianisten, komponisten, bandlederen og arrangøren Dag Arnesen har et livslangt forhold til Edvard Griegs musikk og norske folketoner, og har lenge hatt et ønske om å skrive ut denne musikken for et større orkester. Innspillingen gjøres med Bergen Big Band i Duper Studio med Yngve Sætre som produsent. Vi gleder oss til å følge prosessen og ikke minst høre resultatet som gis ut av Grappa.

http://griegmuseum.no/konserter/norwegian-song

Følg Bergen Big Band på Facebook for oppdateringer.

Fra forsiden

Nyheter

«Monk i 100»

Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev