Nyheter

Jassbox 2.0

Hva har Bergen Big Band, Hester V75, Action the Man, Stig Paa og Masumi Endo til felles? De skal spille på Jassbox/Bergen Jazzforum på Røkeriet, USF nå på fredag. Bli med!

Siden 2007 har Jassbox holdt månedlige jazz-klubbkvelder i Bergen og Oslo, hvor de misjonerer for å bringe dansen tilbake til jazzen. Etter et svært vellykket samarbeid med Bergen Big Band og en rekke dansere og rappere på fjorårets Festspill settes nå andre-utgaven opp på USF Verftet, Røkeriet, med Bergen Jazzforum. Her kan du høre flere av bergens skarpeste rappere med et av landets fremste storband i ryggen. Det skal være mer enn nok for danserne å kose seg med også, både de på scenen og på gulvet. Og som alltid på Jassbox er det Espen Horne som står bak platespillerne både før og etter konserten + Stig Paa & Svanen (Henrik Svanevik). I kveld har han med en drøss med glimrende musikere, dansere og masse smilende publikummere!

Med Bergen Big Band, Ingo, Rafi og Eirik fra Hester V75, Action the Man, Masumi Endo, Storm, Armani, Stig Paa, Henrik Svanen(vik) og Espen Horne.

Kr. 200/100 (medlemspris eller under 30 år)

Billetter

Dørene åpner kl 20:00, konsertstart kl 21:00 – vi holder åpent til kl 02:00

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!