Nyheter

Norwegian Song IV

Etter en særs effektiv studioøkt er det nå klart for slippekonsert for det Dag Arnesen og Bergen Big Bands Norwegian Song IV

Vi kan knapt tenke oss en bedre inngang til mai og vår nasjonalromantiske høytid. Blå himmel, Troldhaugen og vakker musikk av Grieg, av Arnesen selv samt noen norske folketoner. I en fantastisk konsertsal med 17 glimrende musikere. Inkludert en av landet fremste jazzpianister som vi er så heldig å ha boende i Bergen. Platen er på vei til trykken, og vi håper å ha et lite opplag med oss på konserten søndag. Offisiell slipedato er 19. mai i Norge og august i utlandet. Kom på søndag om du kan! Konsertstart kl. 15:00.

For billetter/info.

Fra forsiden

Nyheter

«Monk i 100»

Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev