Nyheter

Jazz for Young People

Lørdag 27. mai holder vi en åpen konferanse på Studentsenteret (Seminarrom E) fra kl. 13-15:00 om det EU-støttede prosjektet Jazz for Kids.

Vi vil presentere to produkter fra første fase av prosjektet: En digital håndbok med tips og triks for hvordan lage og presentere/spille konserter for barn/unge, i et internasjonalt perspektiv – og en «online markedsplass», der konsertproduksjoner kan presenteres online, og bookes direkte av interesserte arrangører.

I tillegg vil Ole Hamre snakke om idéene og intensjonene bak Fargespill, og hvordan de jobber med dette konseptet.

Om du er interessert i å jobbe med musikk for barn er du hjertelig velkommen. Prosjektet gjøres i samarbeid med Europe Jazz Network.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.