Nyheter

Ny daglig leder på Bergen Jazzforum

Roger Lygre Solvang tar over roret etter Mads Hatlevik på en av landets eldste jazzklubber.

Roger har tidligere jobbet på Nattjazz, som pressesjef og produksjonsassistent. Men han har også bred erfaring fra andre felt i musikkbyen Bergen, både fra plateselskapet Klangkollektivet, fra Robotbutikkens mangefasetterte virksomhet og ulike lederverv i studentkulturen. Han gleder seg til å ta fatt på jobben og vi gleder oss til å samarbeide med han om Hovedscenen og på andre felt hvor det er naturlig. Gratulerer til både Roger og BJF!

Fra forsiden

Nyheter

«Monk i 100»

Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev