Nyheter

Jazz Drumming Workshop

John Riley kommer til Bergen i forbindelse med «Monk i 100»-turneen. Da vil han også holde en workshop. Alle som er interessert i jazztromming er hjertelig velkommen!

John Riley er en amerikansk jazz-trommeslager som holder til i New York. Han spiller bl.a. med Vanguard Jazz Orchestra, bandet som tidligere het Mel Lewis Jazz Orchestra, men som skiftet navn i 1990 da den legendariske trommeslageren og bandlederen Mel Lewis døde. Riley hadde allerede da spilt i sjangerens toppdivisjon i en årrekke. Blant annet med Miles Davis, Dizzy Gillespie, Stan Getz, Joe Lovano og mange, mange flere.

Ved siden av sin utøvende virksomhet har Riley gitt ut en rekke lærebøker som studeres av jazztrommeslagere over hele verden. Blant annet klassikeren The Art of Bop Drumming. Nå kommer han til Bergen hvor han skal spille en mini-turné med Knut Kristiansen og prosjektet «Monk i 100». Ifm. sitt oppphold her vil han holde en workshop i samarbeid med Properc, Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter.

Onsdag 11. oktober

kl. 19-21

Gunnar Sævigssal, Griegakademiet

Fra forsiden

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Meld deg på vårt nyhetsbrev