Nyheter

Jazz Drumming Workshop

John Riley kommer til Bergen i forbindelse med «Monk i 100»-turneen. Da vil han også holde en workshop. Alle som er interessert i jazztromming er hjertelig velkommen!

John Riley er en amerikansk jazz-trommeslager som holder til i New York. Han spiller bl.a. med Vanguard Jazz Orchestra, bandet som tidligere het Mel Lewis Jazz Orchestra, men som skiftet navn i 1990 da den legendariske trommeslageren og bandlederen Mel Lewis døde. Riley hadde allerede da spilt i sjangerens toppdivisjon i en årrekke. Blant annet med Miles Davis, Dizzy Gillespie, Stan Getz, Joe Lovano og mange, mange flere.

Ved siden av sin utøvende virksomhet har Riley gitt ut en rekke lærebøker som studeres av jazztrommeslagere over hele verden. Blant annet klassikeren The Art of Bop Drumming. Nå kommer han til Bergen hvor han skal spille en mini-turné med Knut Kristiansen og prosjektet «Monk i 100». Ifm. sitt oppphold her vil han holde en workshop i samarbeid med Properc, Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter.

Onsdag 11. oktober

kl. 19-21

Gunnar Sævigssal, Griegakademiet

Fra forsiden

Nyheter

VNJS – 20 år

Les deg opp på hva som har skjedd de siste 20 årene og hva som skjer i kveld!

Nyheter

Jazz i Sikte

Da er det åpent for å melde seg opp! I potten ligger det både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen og Stavanger og spillejobber på Nattjazz, Maijazz og Sildajazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev