Nyheter

Jazz på Vill Vill Vest

Torsdag 28. september på Landmark. Med Building Instrument, Erlend Apneseth Trio og Natalie Sandtorv.

BUILDING INSTRUMENT

Hva er Vill Vill Vest? Er ikke det for uetablerte artister? I så fall burde kanskje ikke Building Instrument vært på plakaten. Men klart, når en har muligheten takker en ikke nei til denne eventyrlige trioen. Det er dessuten på høy tid at de får muligheten til å vise seg for de som ikke nødvendigvis leter i jazzhyllene når de er i platebutikken. For Building Instrument er så mye mer. De har tidligere gitt ut to album på Hubro, spilt konserter i inn- og utland, høstet masse skryt og har til og med egen musikkvideo! Uansett, nå er de klar for å spille for deg på Vill Vill Vest. Bli med!

 

MARI KVIEN BRUNVOLL stemme, diverse elektronikk, perkusjon, zither

ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

ÅSMUND WELTZIEN diverse tangenter

 

ERLEND APNESETH TRIO

 

Erlend Apneseth Trio deler mange likhetstrekk med Building Instrument. Trommeslageren er den samme, plateselskapet er det samme og de er på ingen måte uetablert. Apneseth selv er blant landets fremste spellemenn, men han lager også musikk som beveger seg langt utenfor folkemusikk-kategorien. De har allerede platedebutert og fått strålende omtale i inn- og utland. Nå jobber de med nytt materiale. Vi krysser fingrene for at vi får høre både gammelt og nytt.

 

ERLEND APNESETH hardingfele

ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

STEPHAN MEIDELL gitar, elektronikk

 

NATALIE SANDTORV

 

Det har knyttet seg mye spenning til Natalie Sandtorv helt siden hun gikk på Jazzlinjen på Griegakademiet. Hun har hele tiden jobbet i skjæringspunktet mellom pop og eksperimentell musikk og har åpenbart mye på hjertet. I likhet med de andre artistene på kveldens program er også hun plate-aktuell, og første-singelen på albumet er allerede ute. Det er mer poppete enn hva vi har hørt fra henne tidligere. Og det låter fett. Vi gleder oss til å høre mer!

 

NATALIE SANDTORV vokal

JONAS HAMRE saksofon, elektronikk

EIRIK HAVNES– gitar, elektronikk

MARTE EBERSON – synth

OLE MOFJELL – trommer, perkusjon

 

I samarbeid med Bergen Jazzforum og Vill Vill Vest.

For billettinfo mm.: https://www.villvillvest.no

Fra forsiden

Nyheter

VNJS – 20 år

Les deg opp på hva som har skjedd de siste 20 årene og hva som skjer i kveld!

Nyheter

Jazz i Sikte

Da er det åpent for å melde seg opp! I potten ligger det både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen og Stavanger og spillejobber på Nattjazz, Maijazz og Sildajazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev