Nyheter

I skjæringspunktet

En panelsamtale med: Espen Horne (Jassbox) | Ragnild Jamtveit (Vokalist og låtskriver, Pom Poko) | Maria Lokna (Morgenbladet) | Kjetil Møster (musiker) | Stephan Meidell (musiker) | Ledet av Audun Vinger (DN/Jazznytt18)

Musikere fra forskjellige deler av sjangerspekteret møtes nå hyppig, både av nødvendighet grunnet små forhold og nye økonomiske og tekniske modeller, og av kunstnerisk nysgjerrighet. Og med det resultat at musikk fra Bergen og resten av Norge knapt har vært rikere og mer spennende enn i dag. Musikere og produsenter trekker veksler på hverandres erfaringer, og noe nytt oppstår. Musikere med utgangspunkt i jazztradisjonen eller utdanningstradisjonen finner sin naturlige plass i ny pop, hip hop og elektronisk musikk. Folkemusikken og avantgarden opererer på samme banehalvdel. Men også selve jazzen blir kraftig utviklet av disse møtene. Hvordan forholder man seg til dette nye musikalske landskapskartet?

På Bergen Offentlige Bibliotek møtes musikere, formidlere og musikkskribenter til samtale om hvordan crossover ble vår tids musikk.

Torsdag 28. september fra kl. 18-19:30

Se mer om programmet til Vill Vill Vest på: villvillvest.no

Fra forsiden

Nyheter

VNJS – 20 år

Les deg opp på hva som har skjedd de siste 20 årene og hva som skjer i kveld!

Nyheter

Jazz i Sikte

Da er det åpent for å melde seg opp! I potten ligger det både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen og Stavanger og spillejobber på Nattjazz, Maijazz og Sildajazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev