Nyheter

I skjæringspunktet

En panelsamtale med: Espen Horne (Jassbox) | Ragnild Jamtveit (Vokalist og låtskriver, Pom Poko) | Maria Lokna (Morgenbladet) | Kjetil Møster (musiker) | Stephan Meidell (musiker) | Ledet av Audun Vinger (DN/Jazznytt18)

Musikere fra forskjellige deler av sjangerspekteret møtes nå hyppig, både av nødvendighet grunnet små forhold og nye økonomiske og tekniske modeller, og av kunstnerisk nysgjerrighet. Og med det resultat at musikk fra Bergen og resten av Norge knapt har vært rikere og mer spennende enn i dag. Musikere og produsenter trekker veksler på hverandres erfaringer, og noe nytt oppstår. Musikere med utgangspunkt i jazztradisjonen eller utdanningstradisjonen finner sin naturlige plass i ny pop, hip hop og elektronisk musikk. Folkemusikken og avantgarden opererer på samme banehalvdel. Men også selve jazzen blir kraftig utviklet av disse møtene. Hvordan forholder man seg til dette nye musikalske landskapskartet?

På Bergen Offentlige Bibliotek møtes musikere, formidlere og musikkskribenter til samtale om hvordan crossover ble vår tids musikk.

Torsdag 28. september fra kl. 18-19:30

Se mer om programmet til Vill Vill Vest på: villvillvest.no

Fra forsiden

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Meld deg på vårt nyhetsbrev