Nyheter

KK på GIG-Akademiet

Bli bedre kjent med alle de spennende musikerne fra jazzlinjen under ledelse av en av landets mest særegne pianister, arrangører og pedagoger.

GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere arbeidet i konsertform. Nå er turen kommet til Knut Kristiansen, en av landets mest særegne pianister, arrangører og pedagoger.

Kristiansen har i hele sin karriere interessert seg for afrikanske og karibiske musikktradisjoner, og regnes for å være blant kontinentets fremste tolkere av Thelonious Monk. Denne torsdagen vil han sette opp en helaften med noen av byens største talenter i forskjellige konstellasjoner.

Dører: 19:30

Konsertart: 20:00

Fri inngang

Åpent for alle

Med:

Knut Kristiansen – piano

Ensemble 1
Bass Andrew – Robb
Trommer – Martin Erstrand
Gitar – Peter Søreide
Sax – Aksel Røed
Vokal – Amalie Holt Kleive

Ensemble 2
Bass – Anders Hjemmen
Trommer – Sigurd Steinkopf
Gitar – Mathias Marstrander
Vokal – Andrea Ådland

Ensemble 3
Bass – Torkil Hjelle
Trommer – Claude Cozens
Piano – Isach Skeidsvoll
Trompet – Andreas Hatzikiriakidis

Ensemble 4
Bass – Arne Sandberg
Trommer – Martin Wright Thorsen
Gitar – Simen Walle
Trompet – Ørjan Vollvik

Ensemble 5
Bass/keys – Peder Kolsung
Trommer – Gaute Ullestad Moen
Gitar – Nuri Cem Arapkirioglu
Sax – Jungjae Kim
Perc – HC Dalgaard

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.