Nyheter

KK på GIG-Akademiet

Bli bedre kjent med alle de spennende musikerne fra jazzlinjen under ledelse av en av landets mest særegne pianister, arrangører og pedagoger.

GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere arbeidet i konsertform. Nå er turen kommet til Knut Kristiansen, en av landets mest særegne pianister, arrangører og pedagoger.

Kristiansen har i hele sin karriere interessert seg for afrikanske og karibiske musikktradisjoner, og regnes for å være blant kontinentets fremste tolkere av Thelonious Monk. Denne torsdagen vil han sette opp en helaften med noen av byens største talenter i forskjellige konstellasjoner.

Dører: 19:30

Konsertart: 20:00

Fri inngang

Åpent for alle

Med:

Knut Kristiansen – piano

Ensemble 1
Bass Andrew – Robb
Trommer – Martin Erstrand
Gitar – Peter Søreide
Sax – Aksel Røed
Vokal – Amalie Holt Kleive

Ensemble 2
Bass – Anders Hjemmen
Trommer – Sigurd Steinkopf
Gitar – Mathias Marstrander
Vokal – Andrea Ådland

Ensemble 3
Bass – Torkil Hjelle
Trommer – Claude Cozens
Piano – Isach Skeidsvoll
Trompet – Andreas Hatzikiriakidis

Ensemble 4
Bass – Arne Sandberg
Trommer – Martin Wright Thorsen
Gitar – Simen Walle
Trompet – Ørjan Vollvik

Ensemble 5
Bass/keys – Peder Kolsung
Trommer – Gaute Ullestad Moen
Gitar – Nuri Cem Arapkirioglu
Sax – Jungjae Kim
Perc – HC Dalgaard

Fra forsiden

Nyheter

Tre kritikerroste bestillingsverk på tur

Bestillingsverk er en utfordrende øvelse. Verket skal skrives, øves inn og til slutt fremføres på festivalen som har bestilt det. Det tar lang tid og koster mye. Derfor er det gjerne disse verkene det knytter seg mest spenning og prestisje til når det skal presenteres. Og det er slett ikke alltid det lykkes. Men det skulle da også bare mangle.

Nyheter

JAZZ I SIKTE

Da er det bare å melde seg opp! Her får du både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen eller Stavanger og de som stikker av med seieren får festivaljobber på Nattjazz og Sildajazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev