Nyheter

Nils Økland Band på Stamvegen

I februar kan du høre at av årets desidert vakreste album live i Bergen, Stavanger, Øystese, Utne og Sand.

Nils Økland er en musikkens nysgjerrige vandringsmann, lydhør og alltid på leting. Han søker og finner klanger få har hentet frem før ham. Ofte er det i hardingfelen han finner dem.

Musikken på Øklands siste CD Lysning er mye; original, subtil, på samme tid minimalistisk og storslått – men aller mest er den gripende vakker. I sitt samspill er musikerne samtidig på leting og intenst tilstede. Kritikerne har overgått hverandre i godord og sekserne har haglet.

Med Nils Økland (feler), Sigbjørn Apeland (trøorgel), Rolf Erik Nystrøm (saksofoner), Mats Eilertsen (bass) og Per Oddvar Johansen (perkusjon).

Onsdag 21. februar: Suldal Kulturhus, Sand

Torsdag 22. februar: Stavanger Jazzforum

Fredag 23. februar: Hardanger Folkemuseum, Utne

Lørdag 24. februar: Hordaland Teater i Logen, Bergen

Søndag 25. februar: Kunsthuset Kabuso, Øystese

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!