Nyheter

Natalie Sandtorv på Stamvegen

Freedom Nation-turné 18.-21. april, til Sandane, Sogndal, Bergen og Haugesund.

Det har knyttet seg mye spenning til Natalie Sandtorv helt siden hun gikk på Jazzlinjen i Bergen. Nå ser det virkelig ut til å ha løsnet for den unge damen. I oktober slapp hun debut-albumet med prosjektet Freedom Nation. Platen er spekket med fengende melodier, tunge groover og feite synther, og det låter like bra live!

Siden plate-slippet virker det som de har trykket enda litt hardere på gassen. De har skaffet seg masse konsert-erfaring, et bra apparat og er straks klar med ny singel. Vi gleder oss til å høre både ny og gammel musikk med denne glimrende gjengen musikere, som alle har spennende karrierer hver for seg. Heia Natalie!

 

Natalie Sandtorv – vokal

Jonas Hamre – saksofon

Eirik Havnes – gitar

Elizabeth Kosack – synth

Ole Mofjell – trommer

 

Tekniker: Louise Lavoll

Film: Ingo Bergman

 

Onsdag 18. april: Trivselshagen, Sandane

Torsdag 19. april: Blaoboxen, Sogndal

Fredag 20. april: Kvarteret, Bergen

Lørdag 21. april: Flytten, Haugesund

Fra forsiden

Nyheter

NUTSHELL!

Onsdag 22. mai lander det omlag 30 internasjonale musikkjournalister og booking-folk i Bergen for å ta del i vår showcase-festival - Nutshell - som arrangeres for fjortende gang og som varer til og med lørdag 25. mai. De inviteres til et eksklusivt møte med sju norske band/prosjekter. I år er det Hanna Paulsberg som velger ut artistene i samarbeid med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Meld deg på vårt nyhetsbrev