Nyheter

Natalie Sandtorv på Stamvegen

Freedom Nation-turné 18.-21. april, til Sandane, Sogndal, Bergen og Haugesund.

Det har knyttet seg mye spenning til Natalie Sandtorv helt siden hun gikk på Jazzlinjen i Bergen. Nå ser det virkelig ut til å ha løsnet for den unge damen. I oktober slapp hun debut-albumet med prosjektet Freedom Nation. Platen er spekket med fengende melodier, tunge groover og feite synther, og det låter like bra live!

Siden plate-slippet virker det som de har trykket enda litt hardere på gassen. De har skaffet seg masse konsert-erfaring, et bra apparat og er straks klar med ny singel. Vi gleder oss til å høre både ny og gammel musikk med denne glimrende gjengen musikere, som alle har spennende karrierer hver for seg. Heia Natalie!

 

Natalie Sandtorv – vokal

Jonas Hamre – saksofon

Eirik Havnes – gitar

Elizabeth Kosack – synth

Ole Mofjell – trommer

 

Tekniker: Louise Lavoll

Film: Ingo Bergman

 

Onsdag 18. april: Trivselshagen, Sandane

Torsdag 19. april: Blaoboxen, Sogndal

Fredag 20. april: Kvarteret, Bergen

Lørdag 21. april: Flytten, Haugesund

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!