Nyheter

Natalie Sandtorv på Stamvegen

Freedom Nation-turné 18.-21. april, til Sandane, Sogndal, Bergen og Haugesund.

Det har knyttet seg mye spenning til Natalie Sandtorv helt siden hun gikk på Jazzlinjen i Bergen. Nå ser det virkelig ut til å ha løsnet for den unge damen. I oktober slapp hun debut-albumet med prosjektet Freedom Nation. Platen er spekket med fengende melodier, tunge groover og feite synther, og det låter like bra live!

Siden plate-slippet virker det som de har trykket enda litt hardere på gassen. De har skaffet seg masse konsert-erfaring, et bra apparat og er straks klar med ny singel. Vi gleder oss til å høre både ny og gammel musikk med denne glimrende gjengen musikere, som alle har spennende karrierer hver for seg. Heia Natalie!

 

Natalie Sandtorv – vokal

Jonas Hamre – saksofon

Eirik Havnes – gitar

Elizabeth Kosack – synth

Ole Mofjell – trommer

 

Tekniker: Louise Lavoll

Film: Ingo Bergman

 

Onsdag 18. april: Trivselshagen, Sandane

Torsdag 19. april: Blaoboxen, Sogndal

Fredag 20. april: Kvarteret, Bergen

Lørdag 21. april: Flytten, Haugesund

Fra forsiden

Nyheter

Løse tuber på Sildajazz

Et av sensommerens musikalske høydepunkter her på Vestlandet nærmer seg med stormskritt. Vi snakker naturligvis om Sildajazz, årets største musikk- og folkefest i Haugesund. Blant de mange godbitene på programmet finner vi den internasjonale stjernen Django Bates med et av landets fremste storband, Bergen Big Band.

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev