Nyheter

Jazz i Sikte

Det nærmeste du kommer Melodi Grand Prix i jazzkretser på Vestlandet.

Jan Fredrik Karlsen er byttet ut med Bergmund Waal Skaslien og folkejuryen med et ekspert-panel som varierer fra år til år. Det gjør også artistene. Fellestrekket er at de er unge, spennende musikere, mange av dem studenter ved jazzlinjene i Bergen og Stavanger.

Tidligere har det vært veldig kjekke kvelder dette, både i Stavanger og Bergen. Med masse ny og sprudlende musikk og hvor en kan danne seg en oversikt over nye fjes på jazzscenen i Vestlandet, nå, og ikke minst, i årene som kommer. Tidligere har ingressen som har fulgt Jazz i Sikte vært «bli kjent med morgendagens stjerner allerede i dag». Og dette her vist seg å være helt riktig, tenk bare på tidligere deltagere som Marius Neset, Marte Eberson, Øyvind Skarbø, Martin Halla, Christine Bjordal, Ine Hoem og mange flere.

Listen med artister er straks klar, tid og sted er:

Spor 5, Stavanger / lørdag 7. april

USF Sardinen, Bergen / lørdag 14. april

Bli med!

Fra forsiden

Nyheter

Tre kritikerroste bestillingsverk på tur

Bestillingsverk er en utfordrende øvelse. Verket skal skrives, øves inn og til slutt fremføres på festivalen som har bestilt det. Det tar lang tid og koster mye. Derfor er det gjerne disse verkene det knytter seg mest spenning og prestisje til når det skal presenteres. Og det er slett ikke alltid det lykkes. Men det skulle da også bare mangle.

Nyheter

JAZZ I SIKTE

Da er det bare å melde seg opp! Her får du både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen eller Stavanger og de som stikker av med seieren får festivaljobber på Nattjazz og Sildajazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev