Nyheter

Jazz i Sikte

Det nærmeste du kommer Melodi Grand Prix i jazzkretser på Vestlandet.

Jan Fredrik Karlsen er byttet ut med Bergmund Waal Skaslien og folkejuryen med et ekspert-panel som varierer fra år til år. Det gjør også artistene. Fellestrekket er at de er unge, spennende musikere, mange av dem studenter ved jazzlinjene i Bergen og Stavanger.

Tidligere har det vært veldig kjekke kvelder dette, både i Stavanger og Bergen. Med masse ny og sprudlende musikk og hvor en kan danne seg en oversikt over nye fjes på jazzscenen i Vestlandet, nå, og ikke minst, i årene som kommer. Tidligere har ingressen som har fulgt Jazz i Sikte vært «bli kjent med morgendagens stjerner allerede i dag». Og dette her vist seg å være helt riktig, tenk bare på tidligere deltagere som Marius Neset, Marte Eberson, Øyvind Skarbø, Martin Halla, Christine Bjordal, Ine Hoem og mange flere.

Listen med artister er straks klar, tid og sted er:

Spor 5, Stavanger / lørdag 7. april

USF Sardinen, Bergen / lørdag 14. april

Bli med!

Fra forsiden

Nyheter

Løse tuber på Sildajazz

Et av sensommerens musikalske høydepunkter her på Vestlandet nærmer seg med stormskritt. Vi snakker naturligvis om Sildajazz, årets største musikk- og folkefest i Haugesund. Blant de mange godbitene på programmet finner vi den internasjonale stjernen Django Bates med et av landets fremste storband, Bergen Big Band.

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev