Nyheter

Jazz i Sikte

Det nærmeste du kommer Melodi Grand Prix i jazzkretser på Vestlandet.

Jan Fredrik Karlsen er byttet ut med Bergmund Waal Skaslien og folkejuryen med et ekspert-panel som varierer fra år til år. Det gjør også artistene. Fellestrekket er at de er unge, spennende musikere, mange av dem studenter ved jazzlinjene i Bergen og Stavanger.

Tidligere har det vært veldig kjekke kvelder dette, både i Stavanger og Bergen. Med masse ny og sprudlende musikk og hvor en kan danne seg en oversikt over nye fjes på jazzscenen i Vestlandet, nå, og ikke minst, i årene som kommer. Tidligere har ingressen som har fulgt Jazz i Sikte vært «bli kjent med morgendagens stjerner allerede i dag». Og dette her vist seg å være helt riktig, tenk bare på tidligere deltagere som Marius Neset, Marte Eberson, Øyvind Skarbø, Martin Halla, Christine Bjordal, Ine Hoem og mange flere.

Listen med artister er straks klar, tid og sted er:

Spor 5, Stavanger / lørdag 7. april

USF Sardinen, Bergen / lørdag 14. april

Bli med!

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!