Nyheter

Jazz i Sikte

Det nærmeste du kommer Melodi Grand Prix i jazzkretser på Vestlandet.

Jan Fredrik Karlsen er byttet ut med Bergmund Waal Skaslien og folkejuryen med et ekspert-panel som varierer fra år til år. Det gjør også artistene. Fellestrekket er at de er unge, spennende musikere, mange av dem studenter ved jazzlinjene i Bergen og Stavanger.

Tidligere har det vært veldig kjekke kvelder dette, både i Stavanger og Bergen. Med masse ny og sprudlende musikk og hvor en kan danne seg en oversikt over nye fjes på jazzscenen i Vestlandet, nå, og ikke minst, i årene som kommer. Tidligere har ingressen som har fulgt Jazz i Sikte vært «bli kjent med morgendagens stjerner allerede i dag». Og dette her vist seg å være helt riktig, tenk bare på tidligere deltagere som Marius Neset, Marte Eberson, Øyvind Skarbø, Martin Halla, Christine Bjordal, Ine Hoem og mange flere.

Listen med artister er straks klar, tid og sted er:

Spor 5, Stavanger / lørdag 7. april

USF Sardinen, Bergen / lørdag 14. april

Bli med!

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs

Vil du bruke 4 dager i juni på å spille fra morgen til kveld? Det er det vi gjør på vårt Sommerjazzkurs. Det er lærerikt og veldig gøy. Bli med!

Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Meld deg på vårt nyhetsbrev