Nyheter

Maijazz og Balejazz

Endelig er vi kommet til mai-måned. Og da er det eneste fornuftige stedet å oppholde seg på Vestlandet. Dette gjelder i grunn alle, men spesielt for jazz-interesserte. Førstkommende helg skjer det nemlig store ting i Stavanger og Balestrand.

Begge festivalene har holdt det gående i snart 30 år. Det står det respekt av. Men det som er ekstra gledelig er at programmene ser ut til å bli bedre for hvert år som går, og at begge festivalene satser hardt på unge musikere.

Det er tett mellom høydepunktene på programmet. Det er også variert, så det bør være fullt mulig å finne noe for alle musikkinteresserte, ikke bare jazz-hodene. Trykk deg inn på konsertoversikten nedenfor og finn noe du vil høre, enten du kjenner det fra før eller du vil prøve noe helt nytt.

Program Balejazz

Program Maijazz

På bildet ser du forøvrig David Helbock Trio. Det er jo en liten skandale at vi ikke har valgt å vise frem en av de mange glimrende bandene fra vår region. Men dette er den eneste artisten som spiller på begge festivalene. Slik blir det når det er så mye fantastisk musikk å velge blant.

God festivalhelg alle sammen, og lykke til med avviklingen til både Maijazz og Balejazz. Vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Meld deg på vårt nyhetsbrev