Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Årets nutshell er nr. 13 i rekken. Nytt av året er at vi har fått inn en kurator utenfra. Første musiker ut til å ta på seg dette ærefulle oppdraget er Gard Nilssen, en enestående musiker med god oversikt over hva som rører seg i jazz-feltet. Vi er glad for å kunne samarbeide med Gard om programmet og er meget fornøyd med hvordan det ble seende ut.

Som vanlig presenterer vi noe av det beste og mest aktuelle innen norsk jazz, for internasjonale bransjefolk og skribenter. Nutshell handler om å fremme eksport av norsk jazz.

Det legges stor vekt på å skape en best mulig helhetsopplevelsen: Musikk og musikere presenteres i spektakulære omgivelser, der landskap, natur, lokal mat og drikke inngår som naturlige ingredienser. På årets Nutshell er det25 internasjonale deltakere og 13 norske bransjefolk. Og det begynner straks!

Last ned programmet i sin helhet her / download concert program here.

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs

Vil du bruke 4 dager i juni på å spille fra morgen til kveld? Det er det vi gjør på vårt Sommerjazzkurs. Det er lærerikt og veldig gøy. Bli med!

Nyheter

Nattjazz åpner idag!

Fra i dag av og åtte dager fremover kan du få med deg tøff, sprø, vakker og mange andre typer musikk på USF Verftet i Bergen. Nå straks åpner nemlig Nattjazz, en av landets eldste og beste festivaler, og programmet er spekket med ting du bør sjekke ut.

Meld deg på vårt nyhetsbrev