Nyheter

Nutshell

ØYUNN / BOUNCE ALARM / ERLAND DAHLEN / RUNE YOUR DAY / DAG ARNESEN TRIO / ANDRE ROLIGHETEN 4 / HÅVARD WIIK TRIO / TERJE ISUNGSET & MARIA SKRANES / HANNA PAULSBERG CONCEPT med MAGNUS BROO

Årets nutshell er nr. 13 i rekken. Nytt av året er at vi har fått inn en kurator utenfra. Første musiker ut til å ta på seg dette ærefulle oppdraget er Gard Nilssen, en enestående musiker med god oversikt over hva som rører seg i jazz-feltet. Vi er glad for å kunne samarbeide med Gard om programmet og er meget fornøyd med hvordan det ble seende ut.

Som vanlig presenterer vi noe av det beste og mest aktuelle innen norsk jazz, for internasjonale bransjefolk og skribenter. Nutshell handler om å fremme eksport av norsk jazz.

Det legges stor vekt på å skape en best mulig helhetsopplevelsen: Musikk og musikere presenteres i spektakulære omgivelser, der landskap, natur, lokal mat og drikke inngår som naturlige ingredienser. På årets Nutshell er det25 internasjonale deltakere og 13 norske bransjefolk. Og det begynner straks!

Last ned programmet i sin helhet her / download concert program here.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!