Nyheter

Nattjazz åpner idag!

Fra i dag av og åtte dager fremover kan du få med deg tøff, sprø, vakker og mange andre typer musikk på USF Verftet i Bergen. Nå straks åpner nemlig Nattjazz, en av landets eldste og beste festivaler, og programmet er spekket med ting du bør sjekke ut.

Vi tenker naturligvis først og fremst på konsert-programmet innendørs, som du kan sjekke ut her. For her kryr det av band, musikere og prosjekter som må høres live. Vanskelig å gi tips her, for det ville bare blitt en oppramsing av hele programmet. Bare se på de to første dagene. Hvor skal en starte! Best å være på plass til kl. 21 å få med seg mest mulig musikk, og om en trenger en pause innimellom finner en byens koseligste bakgård i motsatt ende av inngangen.

 

Nytt av året er alt opplegget utenom konsertprogrammet. Feriekolonien, blant annet med Jazzpuls, et prosjekt vi tror kan bli veldig gøy, og aterlierkonserter rundtomkring på Kulturhuset Verftet. Som vanlig er det også eksamenskonsert for byens avgangselever på Jazzlinjen, blå himmel og upåklagelig stemning. Som vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Løse tuber på Sildajazz

Et av sensommerens musikalske høydepunkter her på Vestlandet nærmer seg med stormskritt. Vi snakker naturligvis om Sildajazz, årets største musikk- og folkefest i Haugesund. Blant de mange godbitene på programmet finner vi den internasjonale stjernen Django Bates med et av landets fremste storband, Bergen Big Band.

Nyheter

Vi tar ferie!

Første konsert som vi jobber med er på Sildajazz 10. august. Med Bergen Big Band og Django Bates, og du kan tro vi gleder oss! Men det er mye annet å se frem til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev