Nyheter

Nattjazz åpner idag!

Fra i dag av og åtte dager fremover kan du få med deg tøff, sprø, vakker og mange andre typer musikk på USF Verftet i Bergen. Nå straks åpner nemlig Nattjazz, en av landets eldste og beste festivaler, og programmet er spekket med ting du bør sjekke ut.

Vi tenker naturligvis først og fremst på konsert-programmet innendørs, som du kan sjekke ut her. For her kryr det av band, musikere og prosjekter som må høres live. Vanskelig å gi tips her, for det ville bare blitt en oppramsing av hele programmet. Bare se på de to første dagene. Hvor skal en starte! Best å være på plass til kl. 21 å få med seg mest mulig musikk, og om en trenger en pause innimellom finner en byens koseligste bakgård i motsatt ende av inngangen.

 

Nytt av året er alt opplegget utenom konsertprogrammet. Feriekolonien, blant annet med Jazzpuls, et prosjekt vi tror kan bli veldig gøy, og aterlierkonserter rundtomkring på Kulturhuset Verftet. Som vanlig er det også eksamenskonsert for byens avgangselever på Jazzlinjen, blå himmel og upåklagelig stemning. Som vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

HILDO

I slutten av februar blir det både turné og plateslipp for en av fjorårets vakreste konserter.

Nyheter

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev