Nyheter

Nattjazz åpner idag!

Fra i dag av og åtte dager fremover kan du få med deg tøff, sprø, vakker og mange andre typer musikk på USF Verftet i Bergen. Nå straks åpner nemlig Nattjazz, en av landets eldste og beste festivaler, og programmet er spekket med ting du bør sjekke ut.

Vi tenker naturligvis først og fremst på konsert-programmet innendørs, som du kan sjekke ut her. For her kryr det av band, musikere og prosjekter som må høres live. Vanskelig å gi tips her, for det ville bare blitt en oppramsing av hele programmet. Bare se på de to første dagene. Hvor skal en starte! Best å være på plass til kl. 21 å få med seg mest mulig musikk, og om en trenger en pause innimellom finner en byens koseligste bakgård i motsatt ende av inngangen.

 

Nytt av året er alt opplegget utenom konsertprogrammet. Feriekolonien, blant annet med Jazzpuls, et prosjekt vi tror kan bli veldig gøy, og aterlierkonserter rundtomkring på Kulturhuset Verftet. Som vanlig er det også eksamenskonsert for byens avgangselever på Jazzlinjen, blå himmel og upåklagelig stemning. Som vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs: 26-30. juni 2019

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Nyheter

Jazzkurs #3

18.-20. juni blir det jazzkurs på Langhaugen med Andreas Rotevatn, Henrik Lødøen og Siril Malmedal Hauge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev