Nyheter

Vil du på turné til våren?

Isåfall må du søke innen 1. september. Vi trenger link til musikk, besetning, hvor dere bor og litt tekst om bandet.

Send det til audun(alfakrøll)vestnorskjazzsenter.no. Så gir vi lyd fra oss innen midten av september om utvalget for våren 2019. Det er også mulig å søke for høsten 2019. Vi ser frem til å høre musikken din!

Fra forsiden

Nyheter

Tre kritikerroste bestillingsverk på tur

Bestillingsverk er en utfordrende øvelse. Verket skal skrives, øves inn og til slutt fremføres på festivalen som har bestilt det. Det tar lang tid og koster mye. Derfor er det gjerne disse verkene det knytter seg mest spenning og prestisje til når det skal presenteres. Og det er slett ikke alltid det lykkes. Men det skulle da også bare mangle.

Nyheter

Scripted Conversations

Simen Kiil Halvorsens bestillingsverk fra Maijazz 2016 legger ut på Stamveg-turné 27.-30. september. Trykk deg inn for info om bandet og turné-ruten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev