Nyheter

Vil du på turné til våren?

Isåfall må du søke innen 1. september. Vi trenger link til musikk, besetning, hvor dere bor og litt tekst om bandet.

Send det til audun(alfakrøll)vestnorskjazzsenter.no. Så gir vi lyd fra oss innen midten av september om utvalget for våren 2019. Det er også mulig å søke for høsten 2019. Vi ser frem til å høre musikken din!

Fra forsiden

Nyheter

GIG-akademiet med Hanna Paulsberg

Neste GIG-akademi blir i samarbeid med Playdate på Landmark. Oppskriften er den samme - etablerte musikere inviteres til å spille med jazz-studenter på Griegakadmiet. Denne kvelden kan du også høre trioen I Like To Sleep på samme billett.

Nyheter

Sommerjazzkurs #6

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev