Nyheter

JAZZ I SIKTE

Da er det bare å melde seg opp! Her får du både lærerike workshops, konsertkvelder i Bergen eller Stavanger og de som stikker av med seieren får festivaljobber på Nattjazz og Sildajazz.

Jazz i Sikte er et utviklingsprogram for unge jazzmusikere på Vestlandet, som organiseres av Vestnorsk Jazzsenter (VNJS) i samarbeid med Bergen Jazzforum (BJF), Stavanger Jazzforum (SJF), Sildajazz og Nattjazz.

 

Programmet er åpent for band og musikere som holder til i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane, og har en øvre aldersgrense på 35 år. Du melder deg på ved å sende en mail til bergmunds (at) gmail.com eller audun (at) vestnorskjazzsenter.no, med informasjon om band/musikere og vedlagt lyd-fil eller link til Soundcloud.

 

Påmeldte band får undervisning av improvisasjonsmusiker Bergmund Waal Skaslien, som har drevet programmet i 16 år. Opplegget kan også inkludere felles bandworkshops og/eller gjesteundervisning.

 

De utvalgte bandene får deretter spille på henholdsvis Bergen Jazzforum (torsdag 4. april) og Stavanger Jazzforum (fredag 5. april), hvorpå en kvalifisert jury velger ut ett band fra hver av konsertene som får spille konserter på Nattjazz og Sildajazz.

 

Spørsmål?

Ring Bergmund Waal Skaslien på tlf.  922 30 180 eller finn han på Facebook. Eller ta kontakt med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

 

Fjorårets vinnere var Trip Advisor fra Bergen, og Håvard Ersland Trio fra Stavanger.

 

Blant tidligere deltakere kan nevnes: Marius Neset, Martin Halla, Ine Hoem, Stein Urheim, Christina Bjordal, Machine Birds, Øyvind Skarbø, Morning has Occurred, Marte Eberson, Peder Losnegård (Lido Lido), Sjur Hjeltnes, Ida Maria (Sivertsen) m. fl.

Fra forsiden

Nyheter

HILDO

I slutten av februar blir det både turné og plateslipp for en av fjorårets vakreste konserter.

Nyheter

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev