Nyheter

Arrangørsamling

Alle helårs-arrangører på Vestlandet er hjertelig velkommen. Gitt at dere er interessert i jazz eller beslektet musikk.

SAMLING FOR JAZZARRANGØRER PÅ VESTLANDET 2018
 
Onsdag 28. november kl. 15:30-18:30
Jazzkontoret, USF
 
Velkommen til ny samling for Vestlandets jazzarrangører!
Som tidligere blir det mye rom for informasjonsutveksling og ulike orienteringer, mens hovedfokus vil være på formidling og produksjon av konserter med og for barn/unge, samt ulike talentutviklingstiltak. Mange av regionens arrangører arrangerer konserter for barn/familier, og mange ønsker å begynne med (eller gjøre mer av) dette. Fint med erfaringsutveksling. Kanskje kan det også være rom for samarbeid mellom ulike arrangører? Vi legger også opp til en runde med tips om søknadsskriving – hvor kan man søke om hva, hva bør søknaden inneholde etc.
 
Etter samlingen, kl. 18:30, inviterer vi til litt mat (pizza), og kl 20:00 til konsert på USF Sardinen med Pop-pop – Emilie Storaas, Heine Bugge, Edvard Mjanger og Hugo Santangelo.
 
Pr i dag er vi 14 påmeldte; det er plass til flere! Send i så fall melding til nina@vestnorskjazzsenter.no. Fint med beskjed om dere blir med på hele seansen (samling, mat, konsert) eller kun deler av den. Ta også snarest kontakt ved behov for overnatting.
 
Agenda
1. Velkommen & info. Runde rundt bordet.
 
2. Produksjon og formidling av konserter for barn/ung; Talentutvikling
• Helleik fra Stavanger jazzforum/Maijazz informerer om barne-/talentutviklings- prosjektene Kids in Jazz og Blå Trå/tett på en helt.
• Roger fra Bergen Jazzforum informerer om deres Bajazz-prosjekt, og om Nattjazz’ nye satsning på talentutvikling.
• Nina/Audun ++ informerer kort om talentutviklingsprosjektene Jazz i Sikte og GIG- akademiet, samt satsning på egenkonsertproduksjon (Cinclus Cinclus, Supersonics) – samt EJNs ”Online marketplace” og den digitale håndboken ”How to produce and present concert for young people”
 
3. Søknadsskriving – hvor og hvordan kan man søke om støtte til hva?
 
4. Ordet fritt – innspill og erfaringsutveksling
 
Vi gleder oss til å se dere! Audun & Nina

Fra forsiden

Nyheter

HILDO

I slutten av februar blir det både turné og plateslipp for en av fjorårets vakreste konserter.

Nyheter

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev