Nyheter

Musikersamlinger

Da er det endelig klart for årets musiker-samlinger i Bergen og Stavanger. Her kan dere få vite mer om hva vi holder på med og hva vi kan hjelpe til med. Og vel så viktig, vi kan få vite mer om hva dere ønsker dere fra oss. Bli med!

I

 

BERGEN – tirsdag 20. nov. kl. 12:00-14:00 på Griegakademiet, seminarrom U8.

STAVANGER – mandag 26. nov. kl. 13:30-15:30 (møtested kommer straks)

Agenda: Orientering om mulig etablering av et regionalt ensemble, div. informasjon om tiltak og annet. Stort rom for innspill og diskusjon.

Det blir lett servering.

Ifm. musikersamlingen inviterer vi også til workshop med Chris Potter.

Fra forsiden

Nyheter

Familieforestilling på mini-turné

Crab is Crap is back! Nå med videokunstner Fredrik Rysjedal, to teknikere og bestillingsverket Psst, som tidligere gikk under navnet Hysj! Konsertforestillingen ble tidligere i år blitt spilt på Den Nationale Scene i Bergen til svært gode anmeldelser. Nå tar de hele produksjonen med seg til Stord, Voss og Sand i regi av vår turné-ordning - Den Musikalske Stamvegen.

Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Meld deg på vårt nyhetsbrev