Nyheter

Pop Pop

På stamveg-turné med Rickie Lee Jones.

Med:
Emilie Storaas – vokal
Heine Bugge – trekkspill
Ugo Santangelo – gitar
Edvard Mjanger – bass

Det er en sann fryd å høre Emilie Storaas synge. Det låter naturlig, uanstrengt og vakkert. Inntil nylig bodde hun i Bergen, og her fant hun mange nye, musikalske lekekamerater. Sammen med tre av dem har hun satt opp et hyllest-band til legendariske Rickie Lee Jones. Med seg har hun en av landets fremst trekkspill-virtuoser og to eminente strengespillere. Det er en usedvanlig trivelig og musikalsk gjeng som nå skal inn i turnébussen for å lage god stemning på Vestlandet med et utvalg tidløse klassikere.

Sant å si har vi kun hørt videoen ovenfor, så vi er litt usikre på hva annet vi skal skrive. Det finnes ingen andre opptak og de har heller aldri spilt konserter med dette prosjektet. Men vi har klokketro på denne gjengen som har gitt oss så mange fine opplevelser i andre sammenhenger. Vi kunne naturligvis ramset opp musikernes bakgrunn og andre band de spiller i, men ber dere heller stole på oss for denne gangen. Her er det ingenting å være redd for, bare fin musikk med fine folk. Kom og hør selv!

 

Turneen er en del av Vestnorsk Jazzsenters turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen. Ordningen  står for  ca.  40  konserter  i året. Siden  oppstarten  har nærmere  170  musikere vært med.  I  all hovedsak musikere  bosatt  på Vestlandet. Til sammen har disse besøkt om lag 50 arrangører i vår region. Slik ser denne ut:

 

Onsdag 28. November – Bergen

Torsdag 29. November – Florø

Fredag 30. November – Lærdal

Lørdag 1. Desember – Voss

Søndag 2. Desember – Øystese

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!