Nyheter

Pop Pop

På stamveg-turné med Rickie Lee Jones.

Med:
Emilie Storaas – vokal
Heine Bugge – trekkspill
Ugo Santangelo – gitar
Edvard Mjanger – bass

Det er en sann fryd å høre Emilie Storaas synge. Det låter naturlig, uanstrengt og vakkert. Inntil nylig bodde hun i Bergen, og her fant hun mange nye, musikalske lekekamerater. Sammen med tre av dem har hun satt opp et hyllest-band til legendariske Rickie Lee Jones. Med seg har hun en av landets fremst trekkspill-virtuoser og to eminente strengespillere. Det er en usedvanlig trivelig og musikalsk gjeng som nå skal inn i turnébussen for å lage god stemning på Vestlandet med et utvalg tidløse klassikere.

Sant å si har vi kun hørt videoen ovenfor, så vi er litt usikre på hva annet vi skal skrive. Det finnes ingen andre opptak og de har heller aldri spilt konserter med dette prosjektet. Men vi har klokketro på denne gjengen som har gitt oss så mange fine opplevelser i andre sammenhenger. Vi kunne naturligvis ramset opp musikernes bakgrunn og andre band de spiller i, men ber dere heller stole på oss for denne gangen. Her er det ingenting å være redd for, bare fin musikk med fine folk. Kom og hør selv!

 

Turneen er en del av Vestnorsk Jazzsenters turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen. Ordningen  står for  ca.  40  konserter  i året. Siden  oppstarten  har nærmere  170  musikere vært med.  I  all hovedsak musikere  bosatt  på Vestlandet. Til sammen har disse besøkt om lag 50 arrangører i vår region. Slik ser denne ut:

 

Onsdag 28. November – Bergen

Torsdag 29. November – Florø

Fredag 30. November – Lærdal

Lørdag 1. Desember – Voss

Søndag 2. Desember – Øystese

Fra forsiden

Nyheter

NUTSHELL!

Onsdag 22. mai lander det omlag 30 internasjonale musikkjournalister og booking-folk i Bergen for å ta del i vår showcase-festival - Nutshell - som arrangeres for fjortende gang og som varer til og med lørdag 25. mai. De inviteres til et eksklusivt møte med sju norske band/prosjekter. I år er det Hanna Paulsberg som velger ut artistene i samarbeid med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Meld deg på vårt nyhetsbrev