Nyheter

Programslipp

Trenger du julegavetips? Hva med pass til Maijazz eller Nattjazz? Det som er sluppet hittil ser bra ut.

Maijazz skilter med svære headlinere, som Jan Garbarek, Marius Neset, Angelique Kidjo og Al di Meola. Andy Sheppard er vel strengt talt også blant stjernene på jazzhimmelen, han kan høres i sammen med Espen Eriksen Trio. Gøy at også Fieh dukker opp i dette celebre selskapet. Stjerneskuddet fra Toten som etterhvert har blitt en nasjonal festival-yngling.

Førsteslippet på neste års Nattjazz-program er fritt for internasjonale stjerner, men har til gjengjeld noen spennende nye, navn fra utlandet, som islandske ADHD. Ellers er det navn som de fleste her til lands har et forhold til. Avhengig av alder vil både Mari Boine og Gurls være kjente navn utenfor jazz-kretsen. For jazzentusiastene er det alltid et stort pluss med navn som Helge Lien Trio og Susanna i programmet. Og ja, vi gleder oss til begge deler!

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!