Nyheter

Programslipp

Trenger du julegavetips? Hva med pass til Maijazz eller Nattjazz? Det som er sluppet hittil ser bra ut.

Maijazz skilter med svære headlinere, som Jan Garbarek, Marius Neset, Angelique Kidjo og Al di Meola. Andy Sheppard er vel strengt talt også blant stjernene på jazzhimmelen, han kan høres i sammen med Espen Eriksen Trio. Gøy at også Fieh dukker opp i dette celebre selskapet. Stjerneskuddet fra Toten som etterhvert har blitt en nasjonal festival-yngling.

Førsteslippet på neste års Nattjazz-program er fritt for internasjonale stjerner, men har til gjengjeld noen spennende nye, navn fra utlandet, som islandske ADHD. Ellers er det navn som de fleste her til lands har et forhold til. Avhengig av alder vil både Mari Boine og Gurls være kjente navn utenfor jazz-kretsen. For jazzentusiastene er det alltid et stort pluss med navn som Helge Lien Trio og Susanna i programmet. Og ja, vi gleder oss til begge deler!

Fra forsiden

Nyheter

HILDO

I slutten av februar blir det både turné og plateslipp for en av fjorårets vakreste konserter.

Nyheter

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev