Nyheter

SJF i 30 år!

Onsdag 30. januar er det på dagen 30 år siden Stavanger jazzforum ble stiftet. Det markeres med en jubileumsuke full av musikalske godbiter.

Stavanger jazzforum er en av landets eldste og mest aktive jazzarrangører. Når de nå fyller 30 år benytter de anledningen til å markere dette med 5 konsertdager. Først ut er Karin Krog og hennes In-Between-Times trio som spiller på selve bursdagen, 30. januar.

Videre  blir det funk/fusion av beste merke med Ulf Wakenius/Gary Husband/Per Mathisen i Super Trio Deluxe  torsdag 31. januar.

Lassen ledes av saksofonist Harald Lassen og omtales allerede som et av landets mest spennende jazzband. De spiller fredag 1. februar.

Gjertruds sigøynerorkester fyller også 30 år i år og benytter anledningen til å invitere gjestene Gabriel Fliflet, Olga, Britt Synnøve Johansen og Pål Jackman til en helaften på Spor 5 lørdag 2. februar.

Til å avrunde jubileumsuka har SJF utfordret stavanger-gitarist Vidar Schanche til å lage en solokonsert, denne har fått navnet Music for ghosts og spilles for første gang søndag 3. februar på ettermiddagen.

Vi gleder oss!

 

Alle konsertene foregår på Spor 5. For mer info og billetter sjekk www.stavangerjazzforum.no

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!