Nyheter

SJF i 30 år!

Onsdag 30. januar er det på dagen 30 år siden Stavanger jazzforum ble stiftet. Det markeres med en jubileumsuke full av musikalske godbiter.

Stavanger jazzforum er en av landets eldste og mest aktive jazzarrangører. Når de nå fyller 30 år benytter de anledningen til å markere dette med 5 konsertdager. Først ut er Karin Krog og hennes In-Between-Times trio som spiller på selve bursdagen, 30. januar.

Videre  blir det funk/fusion av beste merke med Ulf Wakenius/Gary Husband/Per Mathisen i Super Trio Deluxe  torsdag 31. januar.

Lassen ledes av saksofonist Harald Lassen og omtales allerede som et av landets mest spennende jazzband. De spiller fredag 1. februar.

Gjertruds sigøynerorkester fyller også 30 år i år og benytter anledningen til å invitere gjestene Gabriel Fliflet, Olga, Britt Synnøve Johansen og Pål Jackman til en helaften på Spor 5 lørdag 2. februar.

Til å avrunde jubileumsuka har SJF utfordret stavanger-gitarist Vidar Schanche til å lage en solokonsert, denne har fått navnet Music for ghosts og spilles for første gang søndag 3. februar på ettermiddagen.

Vi gleder oss!

 

Alle konsertene foregår på Spor 5. For mer info og billetter sjekk www.stavangerjazzforum.no

 

Fra forsiden

Nyheter

Familieforestilling på mini-turné

Crab is Crap is back! Nå med videokunstner Fredrik Rysjedal, to teknikere og bestillingsverket Psst, som tidligere gikk under navnet Hysj! Konsertforestillingen ble tidligere i år blitt spilt på Den Nationale Scene i Bergen til svært gode anmeldelser. Nå tar de hele produksjonen med seg til Stord, Voss og Sand i regi av vår turné-ordning - Den Musikalske Stamvegen.

Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Meld deg på vårt nyhetsbrev