Nyheter

Vil du på turné?

Neste søknadsfrist på vår turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen, er 1. februar. Om du vil søke trenger vi link til musikk, hvem som er med og hvor dere bor.

Vi booker turneene og legger til rette så godt vi kan. Vi garanterer 3-5 konserter og følger MFO sine minstesatser. Ta kontakt om dere vil vite mer. Om du er klar til å søke allerede, send mail til audun (alfakrøll) vestnorskjazzsenter.no – i tillegg til å høre musikk vil vi altså vite hvem dere er og hvor dere bor.

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs: 26-30. juni 2019

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Nyheter

Jazzkurs #3

18.-20. juni blir det jazzkurs på Langhaugen med Andreas Rotevatn, Henrik Lødøen og Siril Malmedal Hauge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev