Nyheter

Sommerjazzkurs: 26-30. juni 2019

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer! Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå. Påmeldte mellom 15 og 25 år har fortrinn om det blir rift om plassene.

Instruktører: Eva Bjerga Haugen (vokal), Tor Yttredal (saksofon/treblås), Andreas Rotevatn (trombone/messingblås), Dag Arnesen (piano), Nina Kristina Linge (gitar), Magne Thormodsæter (bass) og Dag Magnus Narvesen (trommer). Finn de frem på våre Facebook-sider om du vil lære mer om disse.

Undervisningsstart blir onsdag 26. juni. Vi kommer tilbake til klokkeslett. Kurset avsluttes med konsert lørdag kveld der både instruktører og deltagere deltar. Vi reiser hjem søndag. Kurset besørger overnatting også lørdag til søndag.

Deltageravgiften er kr 3 000,- og dekker undervisning, noter, mat og overnatting.

Overnatting vil primært være i dobbeltrom med eget bad.

Reise til / fra Jæren ordner dere selv.  Ta kontakt om dere har spørsmål ift. dette. For de av dere som har særlig lang reise ta kontakt for ekstra overnatting.

Måltidene inntar vi i fellesskap. Og vi har blitt fortalt at det alltid er veldig bra mat på Jæren Folkehøgskule.

Kveldene tilbringer vi med lyttestunder og jam-sessions for de som vil være med. 

Meld deg på her.

For mer info, kontakt Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no / 976 97 424 eller Audun på audun@vestnorskjazzsenter.no / 959 77 187

Vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!